Στα κόκκινα της Χάποελ Τελ Αβίβ ο Ανγκόλα (vid)

Μπράιαν Ανγκόλα

Στα κόκκινα της Χάποελ Τελ Αβίβ ο Ανγκόλα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:28 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 14.08.2024

Ο Μπράιαν Ανγκόλα θα συνεχίσει την καριέρα του τόσο στο Ισραήλ, όσο και στο Τελ Αβίβ. Όμως αντί για τα κίτρινα της Μακάμπι, θα φοράει τα κόκκινα της Χάποελ, η οποία ανακοίνωσε το deal με τον Κολομβιανό άσο.

Έπειτα από μια άκρως παραγωγική σεζόν στην Τουρκία, με την φανέλα της Καρσίγιακα, με την οποία έφτασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος, ο Μπράιαν Ανγκόλα ετοιμάζεται για την επόμενη... πρόκληση της καριέρας του. Αυτή τη φορά στο Ισραήλ, για χάρη της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Αν και στο ξεκίνημα του καλοκαιριού βρέθηκε πολύ κοντά στην Μακάμπι, εν τέλει δεν κατάφερε να περάσει τα ιατρικά τεστ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η μεταγραφή του να «ναυαγήσει».

Παρ' όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω, με την Χάποελ Τελ Αβίβ να εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Η ομάδα του Ντάνι Φράνκο έβαλε στο στόχαστρο τον Κολομβιανό σκόρερ και κατάφερε να τον κάνει δικό της, με το deal να ανακοινώνεταιγια την ερχόμενη σεζόν.

Ο Ανγκόλα έπειτα από μια αρκετά έντονη διετία, όπου αγωνίστηκε σε ΑΕΚ, Γαλατασαράι και Καρσίγιακα, πλέον θα βρίσκεται στο Ισραήλ, για χάρη της Χάποελ, η οποία με την προσθήκη του έμπειρου σκόρεερ γεμίζει την περιφέρειά της με ποιότητα.

Η ομάδα του Τελ Αβίβ άλλωστε έρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, όπου έφτασε ως τους τελικούς του πρωταθλήματος και ενόψει της σεζόν 2023-24 θέτει τον πήχη ψηλά, φιλοδοξώντας σε ακόμα καλύτερη πορεία. Για το λόγο αυτό έκανε δικό της τον Κολομβιανό άσο, ο οποίος θα κληθεί να μπει στα... παπούτσια του Τζόρνταν ΜακΡέι, ο οποίος αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από την Χάποελ, με προορισμό την ΑΕΚ.

Tags: