Νέα ενίσχυση με άρωμα.... ΝΒΑ για την Χάποελ Τελ Αβίβ: Απέκτησε τον Αντόνιο Μπλέικνι

Νέα ενίσχυση με άρωμα.... ΝΒΑ για την Χάποελ Τελ Αβίβ: Απέκτησε τον Αντόνιο Μπλέικνι

Sportal newsroom 12:53 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 21.10.2024

Η Χάποελ Τελ Αβίβ δεν σταματάει να ενισχύει το ρόστερ της, με την ομάδα του Στέφανου Δέδα να προχωράει σε ακόμα μια κίνηση, καθώς απέκτησε τον Αντόνιο Μπλέικνι ως το τέλος της σεζόν.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Μπράιαν Ανγκόλα, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία, για λογαριασμό της Τουρκ Τέλεκομ, η Χάποελ Τελ Αβίβ προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφή, με σκοπό να «γεμίσει» το ρόστερ της με τον πλέον ποιοτικό τρόπο.

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα είχε βγει στην αγορά και βρήκε τον «εκλεκτό» στο πρόσωπο του Αντόνιο Μπλέικνι, ο οποίος θα φοράει την κόκκινη φανέλα έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε μια μεταγραφή που ενισχύει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Τελ Αβίβ.

Ισραηλινό δημοσίευμα βάζει τον Γιαμ Μαντάρ της Μπάγερν στο στόχαστρο της Χάποελ Τελ Αβίβ
EUROCUP

15:27 - 18.10.2024

Ισραηλινό δημοσίευμα βάζει τον Γιαμ Μαντάρ της Μπάγερν στο στόχαστρο της Χάποελ Τελ Αβίβ

Η Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει να κάνει κι άλλη σπουδαία μεταγραφή και σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο, Sport5, δεν ενδιαφέρεται απλώς για τον Γιαμ Μαντάρ της Μπάγερν Μονάχου, αλλά έχει καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο Μπλέικνι μετράει 78 παιχνίδια στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας, με τη φανέλα των Nanjing Monkey Kings. Τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί εκ νέου στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, για λογαριασμό της Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ τώρα αναμένεται να αποτελέσει λύση στα χέρια του κόουτς Δέδα για την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του.

Δείτε τον τρόπο με τον οποίο οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Αμερικανού άσου.