Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποκάλυψε τη νέα φανέλα του Καμπόκλο

Μπρούνο Καμπόκλο

i

Sportal / Alexandar Dimitrigevic

Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποκάλυψε τη νέα φανέλα του Καμπόκλο

Sportal newsroom 10:14 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 08.09.2024

Ο Μπρούνο Καμπόκλο μπαίνει στη μηχανή της Χάποελ Τελ Αβίβ ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα του Ισραήλ να προχωράει σε μια αποκάλυψη για τους φιλάθλους της.

Το τελευταίο μεταγραφικό κομμάτι της «πλούσιας» Χάποελ Τελ Αβίβ, για το φετινό καλοκαίρι, ήταν ο Μπρούνο Καμπόκλο. Ο Βραζιλιάνος σέντερ άφησε την Παρτίζαν για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Στέφανου Δέδα, πλαισιώνοντας ένα ρόστερ πολύ υψηλού επιπέδου σε κάθε θέση.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού στην Ευρώπη, με τις σχέσεις του με την Παρτίζαν να φτάνουν στα άκρα και εν τέλει την Χάποελ να λειτουργεί... πυροσβεστικά, αποκτώντας τον διεθνή σέντερ, ενώ ταυτόχρονα έδωσε αποζημίωση στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Πλέον οι Ισραηλινοί κινούνται στους ρυθμούς της άφιξης του χαρισματικού άσου, που αναμένεται να γίνει μέσα στην ημέρα. Μάλιστα, αρκετός κόσμος των «κόκκινων» αναμένεται να βρεθεί στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τον Καμπόκλο, καθώς ο ενθουσιασμός στις τάξεις του οργανισμού, αλλά και των φίλων της Χάποελ, για τη μεταγραφή αυτή είναι μεγάλος.

Στο πλαίσιο αυτό η Χάποελ προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Ποια ήταν αυτή; Η φανέλα που θα φοράει ο Βραζιλιάνος τη νέα σεζόν. Ο Καμπόκλο θα φοράει τον αριθμό 51, τον οποίο είχε και στην εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ πλέον αναμένεται να πιάσει δουλειά με τους νέους συμπαίκτες του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!