Προκαλεί ίλιγγο το μπάτζετ επιπέδου... Euroleague της Χάποελ Τελ Αβίβ

Χάποελ Τελ Αβίβ

Προκαλεί ίλιγγο το μπάτζετ επιπέδου... Euroleague της Χάποελ Τελ Αβίβ

Χρήστος Τσάλτας 15:36 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 30.08.2024

Η Χάποελ Τελ Αβίβ έκανε μεγάλες κινήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τους «κόκκινους» να... εκτοξεύουν το μπάτζετ, σε επίπεδα Euroleague.

Η νέα σεζόν έχει μια ομάδα που στοχεύει στην κατάκτηση όλων των τίτλων σε Ισραήλ και Ευρώπη. Η Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει να κοντράρει στα ίσα την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και να την εκθρονίσει, φτάνοντας εκείνη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Για το λόγο αυτό ο Οφέν Γιανάι, ιδιοκτήτης της ομάδας του Τελ Αβίβ, έκανε κίνηση ματ αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας απεριόριστο μπάτζετ στο δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής. Άλλωστε οι «κόκκινοι» προχώρησαν σε κινήσεις που προκάλεσαν αίσθηση αυτό το καλοκαίρι, με τον Πάτρικ Μπέβερλι να είναι η κορυφαία όλων.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε το «ναι» στην πρόταση της Χάποελ για συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με απολαβές που φτάνουν τα 1,8 εκατ. δολάρια το χρόνο. Η τελευταία κίνηση ήταν εξίσου εντυπωσιακή, με τον Μπρούνο Καμπόκλο να αποδέχεται την πρόταση της Χάποελ Τελ Αβίβ, έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων.

Σε αυτές τις κινήσεις προσθέστε τους Ις Ουέινραϊτ, Τζο Ράγκλαντ, Μάρκους Φόστερ, Τζόναθαν Μότλεϊ Νοαμ Γιάκοβ, Μπεν Μπέντιλ. Αυτές οι κινήσεις «εκτόξευσαν» το μπάτζετ της Χάποελ στα 70 εκατ. σεκέλ (νόμισμα του Ισραήλ), τα οποία αντιστοιχούν σε 17,4 εκατ. ευρώ.

Το μπάτζετ αυτό είναι το μεγαλύτερο στο Ισραήλ, με τις τρεις πιο ακριβές μεταγραφές της Χάποελ να είναι οι Μπέβερλι (1,8 εκατ.), Καμπόκλο (1,5 εκατ.) και Μότλεϊ (1,1 εκατ) και τους Ισραηλινούς να παρέχουν στον Στέφανο Δέδα όλα τα «όπλα» για να έχει μια επιτυχημένη σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!