Ο Δέδας βγάζει στη... σέντρα Ανγκόλα-Μπέντιλ!

Μπράιαν Ανγκόλα

Ο Δέδας βγάζει στη... σέντρα Ανγκόλα-Μπέντιλ!

Γιάννης Πάλλας 17:53 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 09.10.2024

Ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ Στέφανος Δέδας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τους Μπράιαν Ανγκόλα και Μπέν Μπέντιλ

Παρότι η Χάποελ Τελ Αβίβ πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Μπεσίκτας (87-101), για την 3η αγωνιστική του Eurocup, ο προπονητής της ισραηλινής ομάδας Στέφανος Δέδας φαίνεται πως αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα αλλαγής ορισμένων παικτών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Έλληνας τεχνικός που είδε τους παίκτες του να κάνουν περίπατο αν και σούταραν μόλις με 5.9% στα τρίποντα (είχαν 1/17!) κόντρα στους Τούρκους φαίνεται πως ετοιμάζεται για να προβεί σε αλλαγές στο ρόστερ και μάλιστα... ηχηρές.

Ο Μπράιαν Ανγκόλα (έπαιξε μόλις 5.30 και ήταν άποντος) και ο Μπεν Μπέντιλ (είναι εκτός 12αδας) είναι οι δυο παίκτες που έχουν διαψεύσει ως τώρα τιις προσδοκίες του προπονητή, ο οποίος με τον τρόπο του στέλνει μήνυμα ώστε να... ξυπνήσουν αγωνιστικά, πριν να είναι αργά.

Φαίνεται πως δεν θα έχουν αρκετές ευκαιρίες στο επόμενο διάστημα για να εδραιώσουν τη θέση τους και αν δεν αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε θα αναζητηθούν οι αντικαταστάτες τους.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει κάνει μια πολύ μεγάλη επένδυση που στόχο έχει την κατάκτηση του Eurocup, προκειμένου να βρεθεί την επόμενη χρονιά στη Euroleague. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να αποκτηθεί η κατάλληλη ομοιογένεια και να αποδώσουν όλοι σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Από τη στιγμή που δεν είναι σύμμαχος ο χρόνος, τότε πολύ απλά θα πρέπει οι παίκτες και ειδικά ο Ανγκόλα και ο Μπέντιλ να αξιοποιήσουν τον χρόνο συμμετοχής τους προς όφελος τους, αλλά πολύ περισσότερο για το καλό της ομάδας. Εάν αυτό δεν συμβεί σύντομα, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει ο Στέφανος Δέδας σε αλλαγές.