Οργή στη Χάποελ Τελ Αβίβ για τα ντραγκ τεστ σε Μπέβερλι και Μότλεϊ!

Πάτρικ Μπέβερλι

i

© Glomex

Οργή στη Χάποελ Τελ Αβίβ για τα ντραγκ τεστ σε Μπέβερλι και Μότλεϊ!

Γιάννης Πάλλας 22:22 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 14.10.2024

Την έντονη ενόχληση τους εκφράζουν στην Χάποελ Τελ Αβίβ σύμφωνα με δημοσίευμα του BasketNews για την υποβολή σε ντραγκ τεστ των Πάτρικ Μπέβερλι και Τζόναθαν Μότλεϊ μετά τον αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ

Τα ντραγκ τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι Πάτρικ Μπέβερλι και Τζόναθαν Μότλεϊ της Χάποελ Τελ Αβίβ, μετά το τέλος του αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη της ομάδας Οφέρ Γιανάι!

Την Κυριακή (13/10) οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Ισραηλινό πρωτάθλημα και μετά το τέλος του αγώνα, δύο παίκτες του Χάποελ Τελ Αβίβ, ο Πάτρικ Μπέβερλι και ο Τζόναθαν Μότλεϊ , υποβλήθηκαν σε τεστ ναρκωτικών, κάτι που έκανε έξαλλο τον «ισχυρό άνδρα» της ομάδας.

Ο μεν Μπέβερλι σημείωσε 13 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ, έκανε 3 κλεψίματα και μοίρασε 5 ασίστ για έναν κορυφαίο αγώνα με 22 βαθμούς στην αξιολόγηση στη νίκη (85-72) της ομάδας του, ενώ ο δε Μότλεϊ πέτυχε 22 πόντους. Βέβαια, από ντραγκ τεστ πέρασαν και δυο παίκτες της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο Όστιν Γουίλι και ο Τζάρεντ Χάρπερ, σύμφωνα με το δξμοσίευμα του BasketNews..

Όπως αναφέρει και στο twitter ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ Οφέρ Γιανάι αμφισβητεί τον τρόπο λήψης των δειγμάτων μετά το τέλος του αγώνα και επισήμανε πως θα αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που έγινε η δειγματοληψία.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Μαντζούκα στον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:40 - 14.10.2024

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Μαντζούκα στον Άρη

Σύντομο τέλος στη συνεργασία του Άρη με τον Λευτέρη Μαντζούκα, καθώς το περιστατικό απειθαρχίας στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν η μοναδική φορά που προκάλεσε την οργή του Γιάννη Καστρίτη.

Πάντως, η Εθνική Υπηρεσία για την Πρόληψη του Ντόπινγκ στον Αθλητισμό απέρριψε πλήρως τους ισχυρισμούς και διευκρίνισε ότι η πολιτική των δειγμάτων καθορίζεται σύμφωνα με τον κώδικα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WADA). Μάλιστα, αναφέρουν πως όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονται στην WADA, η οποία είναι και ο εποπτικός φορέας.