Έσκασε η «βόμβα» Καμπόκλο στην Χάποελ Τελ Αβίβ!

Έσκασε η «βόμβα» Καμπόκλο στην Χάποελ Τελ Αβίβ!

Χρήστος Τσάλτας 10:58 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 30.08.2024

Παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ είναι και με τη βούλα ο Μπρούνο Καμπόκλο, με την ομάδα του Στέφανου Δέδα να ανακοινώνει την απόκτησή του και να ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την front line της.

Ήταν αναμενόμενο, πλέον έγινε και επίσημο! Ο Μπρούνο Καμπόκλο άφησε το Βελιγράδι, για να μετακομίσει στο Τελ Αβίβ, για λογαριασμό της Χάποελ, η οποία ολοκλήρωσε το ρόστερ της με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ ήταν ένα από τα πρόσωπα που «σημάδεψαν» το φετινό καλοκαίρι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η άρνησή του να μείνει στην Παρτίζαν και η αδιάλλακτη στάση του απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε τις δύο πλευρές να βρεθούν απέναντι η μία στην άλλη.

Πυροδοτεί νέα «βόμβα» η Χάποελ Τελ Αβίβ: Παίρνει τον Καμπόκλο με απίθανο συμβόλαιο!
EUROCUP

15:25 - 29.08.2024

Πυροδοτεί νέα «βόμβα» η Χάποελ Τελ Αβίβ: Παίρνει τον Καμπόκλο με απίθανο συμβόλαιο!

Παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ θα πρέπει να θεωρείται ο Μπρούνο Καμπόκλο, καθώς οι Ισραηλινοί αναφέρουν πως το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έκλεισε με τον Βραζιλιάνο να λαμβάνει 1,5 εκατ. δολάρια.

Εν τέλει, η λύση δόθηκε χάρη στην παρουσία της ομάδας του Στέφανου Δέδα, η οποία το φετινό καλοκαίρι έχει ρίξει πολλά λεφτά στο τραπέζι, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Η μεταγραφή Καμπόκλο μάλιστα ήταν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς με τον εκρηκτικό σέντερ ολοκλήρωσε το ρόστερ της και «γέμισε» την φροντ λάιν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο General Manager της ομάδας του Τελ Αβίβ, Γιώργος Χήνας, μιλώντας για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου σέντερ τόνισε: «Ο Μπρούνο είναι ένας πολύ ευέλικτος παίκτης που μπορεί να παίξει άνετα στις θέσεις 4 και 5 και αυτό που φέρνει στο γήπεδο είναι ακριβώς αυτό που μας έλειπε μέχρι τώρα.

Αυτή η υπογραφή είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ που έχουμε χτίσει και είμαστε χαρούμενοι που ο Μπρούνο μπαίνει στην οικογένεια της Χάποελ Τώρα, αφού ολοκληρώσαμε την ομάδα, πρέπει όλοι να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και στους αγώνες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να παραμείνουμε ταπεινοί και να συμπεριφερόμαστε σε κάθε παιχνίδι με τη μέγιστη σοβαρότητα και αφοσίωση».

Την περασμένη σεζόν ο άλλοτε σέντερ των Τορόντο Ράπτορς και Μέμφις Γκρίζλις αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Euroleague, μετρώντας 9,4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 63,7% στα σουτ εντός πεδιάς σε 27 παιχνίδια με την Παρτίζαν Βελιγραδίου, δείχνοντας την ικανότητά του να απειλεί με κάθε τρόπο κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!