Με Καμπόκλο στο φιλικό κόντρα στον Άρη η Χάποελ Τελ Αβίβ

Μπρούνο Καμπόκλο

Με Καμπόκλο στο φιλικό κόντρα στον Άρη η Χάποελ Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 20:47 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 09.09.2024

Ο Μπρούνο Καμπόκλο έφτασε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Τελ Αβίβ το βράδυ της Κυριακής και μπήκε άμεσα σε ρυθμό προπονήσεων, με τον Στέφανο Δέδα να τον υπολογίζει κανονικά ενόψει του φιλικού κόντρα στον Άρη (12/09).

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Χάποελ Τελ Αβίβ ήταν μια κίνηση από το πάνω ράφι της Ευρώπης. Ο Μπρούνο Καμπόκλο άφησε την Παρτίζαν και το Βελιγράδι, για να μπει στη... μηχανή της ομάδας του Στέφανου Δέδα και να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά όπλα της στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Eurocup.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ δοκίμασε την τύχη του στα workouts των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, έχοντας ένα πολύ έντονο καλοκαίρι από κάθε άποψη. Σκοπός του άλλωστε ήταν να μείνει σε αγωνιστικό ρυθμό ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αποθέωση Μπέβερλι για Ουεμπανιαμά: «Θα είναι ο καλύτερος παίκτης στο NBA τη νέα σεζόν» (vid)
NBA

15:28 - 09.09.2024

Αποθέωση Μπέβερλι για Ουεμπανιαμά: «Θα είναι ο καλύτερος παίκτης στο NBA τη νέα σεζόν» (vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Χάποελ Τελ Αβίβ, Πάτρικ Μπέβερλι, προχώρησε σε μια ενδιαφέρουσα και αν μη τι άλλο... τολμηρή δήλωση για τον περσινό rookie της χρονιάς στο NBA, Βίκτορ Ουεμπανιαμά.

Την Κυριακή το βράδυ ο Καμπόκλο έφτασε στο Τελ Αβίβ, την Δευτέρα μπήκε σε ρυθμό προπόνησης. Αυτό γιατί βρέθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του, ενώ πήρε μια πρώτη γεύση από την έδρα της ομάδας αλλά και τα νέα αποδυτήρια στα οποία θα βρίσκεται. Μάλιστα η εβδομάδα του θα είναι «φορτωμένη».

Η Χάποελ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, για φιλικό κόντρα στον Άρη, στο Αλεξάνδρειο (12/09) και εκεί ο Βραζιλιάνος θα κάνει το -ανεπίσημο- ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του Τελ Αβίβ, μπαίνοντας πλήρως στο κλίμα από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού.

Το φιλικό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τον Άρη να τεστάρει τις δυνάμεις του κόντρα σε μια ομάδα από το πάνω ράφι της Ευρώπης, με τον Πάτρικ Μπέβερλι να είναι η απόλυτη ατραξιόν του αγώνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!