Το επιβεβαιώνει ο ίδιος: Ο Μπέβερλι υπογράφει στη Χάποελ Τελ Αβίβ!

Πάτρικ Μπέβερλι - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

Το επιβεβαιώνει ο ίδιος: Ο Μπέβερλι υπογράφει στη Χάποελ Τελ Αβίβ!

Γιάννης Πάλλας 21:05 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 16.07.2024

Ο Πάτρικ Μπέβερλι επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του podcast ότι έρχεται στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Τελικά δεν είναι φήμη, αλλά πραγματικότητα, καθώς η Χάποελ Τελ Αβίβ είναι έτοιμη για το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Πάτρικ Μπέβερλι!

Η ομάδα του Ισραήλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του podcast ότι δέχθηκε μία πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί και επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 12 χρόνια!

Ο 36χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Μιλγουόκι Μπακς και αναζητούσε την επόμενη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Οι Ισραηλινοί με τον Στέφανο Δέδα στο «τιμόνι» έκαναν την πρόταση στον Αμερικανό άσο και πλέον είναι έτοιμοι να τον υποδεχθούν στο Τελ Αβίβ.

Η Χάποελ αγωνίζεται στο Eurocup και δημιουργεί ένα εκπληκτικό ρόστερ, καθώς έχει αποκτήσει τον Τζόναθαν Μότλεϊ από τη Φενέρμπαχτσε, τον Τζο Ράγκλαντ που αγωνίστηκε στο Περιστέρι, τους Μπεν Μπέντιλ και Μάρκους Φόστερ που έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον πρώην ΝΒΑer, Ις Γουέινραϊτ.

Είναι προφανές πως θέλουν να γίνουν το μεγάλο φαβορί κερδίζοντας μέσα από το Eurocup τη θέση που οδηγεί στην Euroleague τη νέα χρονιά.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάτρικ Μπέβερλι θα προσδώσει μεγάλη ισχύ στην ομάδα του Στέφανου Δέδα που προσθέτει ένα «πυρηνικό όπλο» στο ρόστερ του στην περιφέρεια.