Η θέση του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ: «Αποτυχία αν δεν πάρουμε Eurocup και πρωτάθλημα»

Η θέση του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ: «Αποτυχία αν δεν πάρουμε Eurocup και πρωτάθλημα»

Γιάννης Πάλλας 19:20 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 16.09.2024

Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ Οφέρ Γιακάι μίλησε για το μπάτζετ της ομάδας και εξήγησε πως θα είναι επιτυχημένη η σεζόν

Να πάρει τα «ηνία» στο Ισραήλ θέλει η Χάποελ Τελ Αβίβ και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Οφέρ Γιανάι δαπάνησε πολλά εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κατακτήσει το Eurocup και να βρεθεί στη Euroleague, παίρνοντας και το πρωτάθλημα.

«Όταν μπορέσαμε να πάρουμε τον Μότλεϊ έγινε σαφές πως δεν μπορούσαμε να τον πλαισιώσουμε με φθηνούς παίκτες. Έτσι πάτησα το γκάζι, παρότι ο πρόεδρος Ραμί Κοέν μού φώναζε πως πάμε πολύ γρήγορα. Το μπάτζετ πέρσι έφτασε στα 8,6 εκατ. ευρώ και φέτος είναι μεταξύ 16,8 και 19,2 εκατ. ευρώ. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Eurocup. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα είναι έκπληξη και αποτυχία. Αν τα καταφέρουμε, θα δυναμώσουμε κι άλλο» δήλωσε ο «ισχυρός άνδρας» της ισραηλινής ομάδας.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα προσπαθεί να βρει τη «χημεία» της, καθώς έχει μια πλειάδα παικτών πρώτης γραμμής που δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες εύλογα.

Ο Τζόναθαν Μότλεϊ, ο Πάτρικ Μπέβερλι και ο Μπρούνο Καμπόκλο είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες που έχουν καταστήσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο Eurocup.

Κάτι που θέλουν οι Ισραηλινοί, προκειμένου να πετύχουν το στόχο της παρουσίας τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που είναι η Euroleague.