Πυροδοτεί νέα «βόμβα» η Χάποελ Τελ Αβίβ: Παίρνει τον Καμπόκλο με απίθανο συμβόλαιο!

Πυροδοτεί νέα «βόμβα» η Χάποελ Τελ Αβίβ: Παίρνει τον Καμπόκλο με απίθανο συμβόλαιο!

Χρήστος Τσάλτας 15:25 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 29.08.2024

Παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ θα πρέπει να θεωρείται ο Μπρούνο Καμπόκλο, καθώς οι Ισραηλινοί αναφέρουν πως το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έκλεισε με τον Βραζιλιάνο να λαμβάνει 1,5 εκατ. δολάρια.

Το σίριαλ «Μπρούνο Καμπόκλο» φτάνει στο τέλος του, με τον Βραζιλιάνο σέντερ να μετακομίζει άμεσα στο Τελ Αβίβ, για λογαριασμό της Χάποελ, που το φετινό καλοκαίρι έχει κλέψει την παράσταση με τις μεταγραφικές κινήσεις της.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ απασχόλησε έντονα τα ευρωπαϊκά Μέσα καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το γεγονός πως αποχώρησε από το Βελιγράδι και την Παρτίζαν κατά τη διάρκεια των τελικών κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα δημιούργησε τεράστια ένταση στη σχέση των δύο πλευρών. Παρά το γεγονός πως τόσο η μία πλευρά όσο και η άλλη τόνιζαν πως θα πορευτούν μαζί, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ατζέντης Καμπόκλο: «Προπονείται με τους Ουόριορς με στόχο να εξασφαλίσει συμβόλαιο στο NBA»
EUROLEAGUE

13:12 - 27.08.2024

Ατζέντης Καμπόκλο: «Προπονείται με τους Ουόριορς με στόχο να εξασφαλίσει συμβόλαιο στο NBA»

Ο ατζέντης του Μπρούνο Καμπόκλο αποκάλυψε πως ο πελάτης του προπονείται με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με σκοπό να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο στο NBA, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα.

Όπως αναφέρουν Μέσα από το Ισραήλ, η Χάποελ Τελ Αβίβ μπήκε δυναμικά στο κόλπο για την απόκτησή του και κατάφερε να φτάσει σε οριστική συμφωνία. Τόσο με τον παίκτη, όσο και με την Παρτίζαν, προκειμένου να πάρει το letter of clearence.

Πιο συγκεκριμένα, η Χάποελ Τελ Αβίβ προσφέρει συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων στον Καμπόκλο για να φορέσει τα κόκκινα τη νέα σεζόν, ενώ θα καταβάλει αποζημίωση και στην Παρτίζαν, που φτάνει στις 800 χιλιάδες, ώστε να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη. Σε μια εξέλιξη που «τρέχει» όλες τις διαδικασίες και κάνει κάτοικο Τελ Αβίβ τον χαρισματικό σέντερ.

Με την κίνηση αυτή η ομάδα του Στέφανου Δέδα, στην οποία General Manager είναι ο Γιώργος Χήνας, ολοκληρώνει το ρόστερ της με τον πιο εμφατικό τρόπο, αποκτώντας έναν από τους πιο dominant ψηλούς στην Ευρώπη. Έτσι, ενισχύεται ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου τόσο στο Ισραήλ, όσο και στο Eurocup, έχοντας κάνει παράλληλα και την πιο σημαντική κίνηση στην Ευρώπη, με τη μεταγραφή του Πάτρικ Μπέβερλι από το ΝΒΑ.

Θυμίζουμε πως ο εκρηκτικός σέντερ το καλοκαίρι του 2023 είχε συμφωνήσει σε όλα με την Βενέτσια, όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ στην ιταλική ομάδα, καθώς αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της Παρτίζαν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!