Χάποελ Τελ Αβίβ: Το «θερμό» καλωσόρισμα στον Μπέβερλι (vid)
i

© PrtScr

Χάποελ Τελ Αβίβ: Το «θερμό» καλωσόρισμα στον Μπέβερλι (vid)

Sportal newsroom 18:20 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 19.08.2024

Εν μέσω αποθέωσης κατέφτασε ο Πάτρικ Μπέβερλι στο Ισραήλ με τους φιλάθλους της Χάποελ Τελ Αβίβ να τον υποδέχονται με τεράστια χαρά.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει αδιαμφισβήτητα ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ ενόψει της νέας σεζόν έχοντας δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον ρόστερ με σκοπό να ταράξει τα... νερά της μπασκετικής Ευρώπης.

Οι Ισραηλινοί έχουν επενδύσει σε κορυφαίους παίκτες με στόχο της επιτυχία τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στο EuroCup. Οι Τζο Ράγκλαντ, Μπράιαν Ανγκόλα, Μπεν Μπέντιλ και Μάρκους Φόστερ είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν ενόψει της νέας σεζόν με τον Πάτρικ Μπέβερλι να είναι αυτός που θέλει να κάνει τη διαφορά.

Το πρώτο μήνυμα του Μπέβερλι ως παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ: «Εξαιρετική η χημεία μας, ανυπομονώ να βρεθώ στο Τελ Αβίβ» (vid)
EUROCUP

18:23 - 18.08.2024

Το πρώτο μήνυμα του Μπέβερλι ως παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ: «Εξαιρετική η χημεία μας, ανυπομονώ να βρεθώ στο Τελ Αβίβ» (vid)

Ο Πάτρικ Μπέβερλι απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Χάποελ Τελ Αβίβ και έκανε τον απολογισμό των πρώτων ημερών της προετοιμασίας της ομάδας, ενώ δήλωνε ανυπόμονος ώστε να παίξει μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας, ο Μπέβερλι φέρνει μαζί του στο Ισραήλ και εμπειρία 12 ολόκληρων χρόνων στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, όπου τελευταίος του σταθμός ήταν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μόλις κατέφτασε ο 36χρονος βετεράνος γκαρντ στο Τελ Αβίβ μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες μετά το φινάλε της προετοιμασίας τους στη Βουλγαρία, όπου αποτελεί και την έδρα της ομάδας, γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχτούν με τον ίδιο να το διασκεδάζει με την ψυχή του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!