«Συναγερμός» στη Χάποελ Τελ Αβίβ με τον τραυματισμό του Μότλεϊ

Τζόναθαν Μότλεϊ

i

© Imago

«Συναγερμός» στη Χάποελ Τελ Αβίβ με τον τραυματισμό του Μότλεϊ

Ευτυχία Οικονομίδου 10:34 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 25.09.2024

Ο Τζόναθαν Μότλεϊ αποχώρησε υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση της Χάποελ Τελ Αβίβ με την Μπανταλόνα δημιουργώντας ανησυχίες στον Στέφανο Δέδα.

Πρεμιέρα στο Eurocup και ήττα για ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα φιλοξενήθηκε στην Ισπανία από την Μπανταλόνα και γνώρισε την ήττα με 78-75, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά.

Ο Άντε Τόμιτς με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν εκείνος που οδήγησε την Μπανταλόνα στη μεγάλη και κόντρα στα προγνωστικά νίκη και ξεχώρισε με την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σα να μην έφτανε η σοκαριστική αυτή ήττα, η ομάδα του Στέφανου Δέδα είδε τον Τζόναθαν Μότλεϊ να τραυματίζεται στο δεξί πόδι και να αποχωρεί υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση, καθώς έδειχνε να πονάει πολύ.

Ο Τεξανός σέντερ μέχρι εκείνη τη στιγμή πρόλαβε να σκοράρει 11 πόντους στην ήττα της Χάποελ Τελ Αβίβ με 78-75 από τη Μπανταλόνα, αλλά πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις εξετάσεις που θα υποβληθεί. Στην αρχή φάνηκε σαν ένας μυϊκός σπασμός με γυμνό μάτι, ωστόσο όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα έδειχνε να είναι σοβαρότερος ο τραυματισμός του.