Me σημαντικά προβλήματα στην Αθήνα η Χάποελ Χολόν ενόψει ΑΕΚ

Σι Τζέι Χάρις

Me σημαντικά προβλήματα στην Αθήνα η Χάποελ Χολόν ενόψει ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 16:45 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 13.08.2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Χάποελ Χολόν για την 4η αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL (05/03, 20:45), με την ομάδα του Ισραήλ να μετράει σημαντικές απουσίες.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ΑΕΚ στο φετινό BCL είναι προ των πυλών. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Χάποελ Χολόν και στον ορίζοντα υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα: η νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League. Ένα έργο που μοιάζει δύσκολο μεν, δεδομένου του 0-3 το οποίο μετράει η ομάδα του Ηλία Ζούρου, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Η Χάποελ Χολόν έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον Αμίτ Σερφ να μετράει 4 πολύ σημαντικές απουσίες στο παιχνίδι του κλειστού των Λιοσίων. Αυτό γιατί οι Ισραηλινοί έχουν εκτός δράσης τους Σι Τζέι Χάρις, Σον Ντόσον, Νετανέλ Άρτζι αλλά και τον Τζάστιν Σμιθ, που ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με τραυματισμό στο γόνατο. Και οι 4 παίκτες είναι τραυματίες και δεν ακολούθησαν την αποστολή για την Αθήνα.

Την ίδια ώρα, ντεμπούτο με την ομάδα του Ισραήλ, στο BCL, αναμένεται να κάνουν ο Κέβιν Χέρβεϊ, που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του τραυματία Σμιθ, αλλά και ο Ταϊρι ΜακΚολ, που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του τη φετινή σεζόν.

Η Χολόν θα βρεθεί στο κλειστό των Λιοσίων το απόγευμα της Δευτέρας, για την πρώτη προπόνησή της επί ελληνικού εδάφους, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης, με shootaround σε πιο χαλαρό ρυθμό, ώστε να μείνουν άπαντες σε εγρήγορση για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της φάσης των 16.