Τραυματίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος στο ματς με τον Άρη - Χειροκροτήθηκε από τον κόσμο

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

i

© InTime

Τραυματίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος στο ματς με τον Άρη - Χειροκροτήθηκε από τον κόσμο

Παναγιώτης Ραμαντάνης 22:21 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 02.10.2024

Άτυχος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κόντρα στον Άρη.

Ο Άρης δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Τουρκ Τέλεκομ στην έδρα του για το BCL. Οι «κίτρινοι» γνώρισαν την ήττα με 68-63, σε ένα ματς που στο μεγαλύτερο διάστημα οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα.

Κόντρα στον Άρη έπαιξε και ένας διεθνής με την Εθνική Ελλάδας. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος ήταν κορυφαίος για την ομάδα του, ωστόσο ήταν πολύ άτυχος στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου.

Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες ο Άρης
EUROCUP

22:04 - 02.10.2024

Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες ο Άρης

Ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει... σεφτέ στις νίκες στο Eurocup, αφού μέσα στο Αλεξάνδρειο ηττήθηκε με 63-68 από την Τουρκ Τέλεκομ, μένοντας στο 0-2 της κατάταξης! Αποχώρησε τραυματίας ο Χαραλαμπόπουλος, όμως είχε προλάβει να κάνει τη... ζημιά στην ελληνική ομάδα! Κορυφαίοι για τους κιτρινόμαυρους οι Ντε Τζούλιους, Νόλεϊ και Ρόμπερτς με 12, 13 και 14 πόντους αντίστοιχα!

Σε μία διεκδίκηση της μπάλας, ο Χαραλαμπόπουλος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και έπεσε στο παρκέ. Υποβασταζόμενος οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, με τον κόσμο του Άρη να τον χειροκροτεί κατά την αποχώρησή του.

Ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο γήπεδο, αλλά κάθισε στον πάγκο της ομάδας του, ωστόσο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ξανά.

Tags: