Σοκ με Χαραλαμπόπουλο: Χάνει τη σεζόν ο Έλληνας φόργουορντ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

i

©Intime

Σοκ με Χαραλαμπόπουλο: Χάνει τη σεζόν ο Έλληνας φόργουορντ

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:11 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 03.10.2024

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Με τον πιο άσχημο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς της Τουρκ Τέλεκομ με τον Άρη, αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ κι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ρήξη στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού του γονάτου.

Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες ο Άρης
EUROCUP

22:04 - 02.10.2024

Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες ο Άρης

Ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει... σεφτέ στις νίκες στο Eurocup, αφού μέσα στο Αλεξάνδρειο ηττήθηκε με 63-68 από την Τουρκ Τέλεκομ, μένοντας στο 0-2 της κατάταξης! Αποχώρησε τραυματίας ο Χαραλαμπόπουλος, όμως είχε προλάβει να κάνει τη... ζημιά στην ελληνική ομάδα! Κορυφαίοι για τους κιτρινόμαυρους οι Ντε Τζούλιους, Νόλεϊ και Ρόμπερτς με 12, 13 και 14 πόντους αντίστοιχα!

Ο Χαραλαμπόπουλος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες μέρες, όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα κι η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε 7-8 μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν τέλειωσε πρόωρα για τον 27χρονο φόργουορντ.

Τη φετινή σεζόν ο 27χρονος φόργουορντ πρόλαβε να παίξει μονάχα σε δύο αγώνες για το EuroCup, μιας και το πρωτάθλημα στην Τουρκία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Ο Χαραλαμπόπουλος είχε 7 πόντους και 6 ριμπάουντ κόντρα στη Λιετκαμπέλις και 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ στην αναμέτρηση με τον Άρη, έως ότου τραυματιστεί και αποχωρήσει.