Γιαννόπουλος: «Να ξεχάσουμε γρήγορα το προηγούμενο αποτέλεσμα»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος με τη φανέλα του Αμαρουσίου

Γιαννόπουλος: «Να ξεχάσουμε γρήγορα το προηγούμενο αποτέλεσμα»

Sportal newsroom 18:05 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 18.10.2024

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση του Αμαρουσίου κόντρα στο Περιστέρι Domino's και έδωσε σύνθημα νίκης στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Η νίκη στο Μπακού κόντρα στη Σαμπάχ ανήκει στο παρελθόν για το Μαρούσι που πλέον στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι Domino's. Ο Λευτέρης Μαντζούκας θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα των βορείων προαστίων, όπως και ο Τζος Άνταμς, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να έχει πολύ καλή ψυχολογία από τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα.

Ενόψει του αγώνα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για την σημασία της αναμέτρησης, αλλά και τη νοοτροπία με την οποία θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι αυτός και οι συμπαίκτες του, θέλοντας να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους στη σεζόν.

Ο φόργουορντ της ομάδας των δυτικών προαστίων μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου ανέφερε:

«Έχουμε μπει πλέον σε μια διαφορετική διαδικασία δύο αγώνων την εβδομάδα που οφείλουμε να διαχειριστούμε. Το πιο σημαντικό είναι να ξεχνάμε γρήγορα το προηγούμενο αποτέλεσμα και να συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αντίπαλο. Το Περιστέρι είναι μια ομάδα που παίζει με ενέργεια και με μαχητικό πνεύμα. Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε το γήπεδο με στόχο τη νίκη είτε εντός είτε εκτός έδρας».

Sportal Euroleague Show με Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής