Χατζόπουλος: «Έπρεπε να κάνω ένα ηλεκτροσόκ»
i

Τακιανός με Χατζόπουλο / © Intime

Χατζόπουλος: «Έπρεπε να κάνω ένα ηλεκτροσόκ»

Sportal newsroom 14:30 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 20.08.2024

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, του Φώτη Τακιανού, για την απόφασή του να προχωρήσει στη συγκεκριμένη αλλαγή και όχι μόνο.

Στη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης του Φώτη Τακιανού ως νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση του να προχωρήσει στην αλλαγή του προπονητή (σ.σ. στο γιατί αποτέλεσε παρελθόν ο Άρης Λυκογιάννης), αλλά και για την επόμενη μέρα της Θεσσαλονίκης.

Τακιανός: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν και μεγάλα οράματα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:22 - 22.02.2023

Τακιανός: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν και μεγάλα οράματα»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τον Φώτη Τακιανό που έθεσε τους στόχους της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος της Basket League και παραδέχτηκε ότι πάντα είχε στο μυαλό του να επιστρέψει και πάλι στον Δικέφαλο.

«Καλωσορίζω τον Φώτη Τακιανό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για τρίτη φορά, πλέον ως προπονητής. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να πετύχει όσα ονειρεύομαι και όσα ονειρευόμαστε, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτό θέλουμε ως διοίκηση και ως ομάδα».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ρωτήθηκε και αν τεθεί θέμα για απόκτηση παίκτη, αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: «Έχετε μανία να αλλάξουμε την ομάδα. Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Ο κόουτς θα δει την ομάδα, βλέποντας και κάνοντας. Μην αναλωνόμαστε στα ίδια, είναι άδικο και για τα παιδιά που παλεύουν στα ματς, να μιλάμε για αλλαγές, όταν κάποιοι ειδικά είχαν προτάσεις για διπλάσια λεφτά για να φύγουν και δεν έφυγαν».

Για το τι μέτρησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία από τον Φώτη Τακιανό: «Νομίζω τα διαπιστευτήρια του τα έχει από πέρσι. Έδειξε ένα έργο, και όχι μόνο από πέρσι. Δείχνει κάτι».

Για το γιατί έκρινε ότι χρειαζόταν η ομάδα τώρα αλλαγή προπονητή: «Έκρινα τη δεδομένη στιγμή ότι έπρεπε να κάνω ένα ηλεκτροσόκ στη ομάδα. Θεώρησα και έβλεπα ότι η ομάδα και με σκαμπανεβάσματα που είχε, δεν ήμασταν αυτό που ξεκινήσαμε για αυτό το λόγο πήρα τώρα την απόφαση να κάνουμε την αλλαγή. Συζητήθηκε αυτό και με τους συνεργάτες μου».

Tags: