Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Τιλί - Το μήνυμά του

Ο Κιμ Τιλί με τη φανέλα του Ολυμπιακού

i

©Intime

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Τιλί - Το μήνυμά του

Sportal newsroom 20:45 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 14.08.2024

Ο Κιμ Τιλί προχώρησε σε αφαίρεση όγκου από τους όρχεις του και σε ανάρτησή του επισήμανε ότι όλα πήγαν καλά και πως οι πόνοι εξαφανίστηκαν.

Από επιτυχία στέφθηκε το χειρουργείο του Κιμ Τιλί ο οποίος σόκαρε την μπασκετική Ευρώπη όταν ανακοινώθηκε ότι έχει καρκίνο στους όρχεις.

Ο Γάλλος καλαθοσφαιριστής που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στη χώρα μας με τις φανέλες του Ολυμπιακού και του Κολοσσού Ρόδου, σε μήνυμά του καθησύχασε τους γνωστούς του:

Η Euroleague δημιουργεί Μπασκετικό Χωριό στη σεισμόπληκτη Μπέλεν της Τουρκίας
EUROLEAGUE

13:55 - 11.04.2023

Η Euroleague δημιουργεί Μπασκετικό Χωριό στη σεισμόπληκτη Μπέλεν της Τουρκίας

Σπουδαία κίνηση με ανθρωπιστικό υπόβαθρο από την οικογένεια της Euroleague, η οποία δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους ανθρώπους που επλήγησαν από τον σεισμό στην Τουρκία, κατασκευάζοντας το «Μπασκετικό Χωριό».

«Πλέον δεν νιώθω καθόλου πόνο και περπατάω κανονικά, οπότε όλα πάνε καλά. Για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες θα συνεχίσω τη θεραπεία μου στο σπίτι και μετά θα προσπαθήσω, να τελειώσω τη σεζόν με τη Σολέ», δήλωσε ο Τιλί για την περιπέτειά του.

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του είναι θετικά, αφού όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πόνος πλέον έχει περάσει. Ο Τιλί θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του, Σολέ, καθυστέρησε το χειρουργείο του. Τελικά ο σύλλογος πήρε την πρόκριση για τους τελικούς του FIBA Europe Cup, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κάλεφ / Κράμο. Στο γαλλικό πρωτάθλημα η Σολέ είναι στην 5η θέση της κατάταξης.

Tags: