Αμφίβολος για την πρεμιέρα της Euroleague ο Χεζόνια - Ποιος είναι ο ευχάριστος λόγος

Μάριο Χεζόνια - Φωτ. IMAGO

i

© InTime

Αμφίβολος για την πρεμιέρα της Euroleague ο Χεζόνια - Ποιος είναι ο ευχάριστος λόγος

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:10 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 02.10.2024

Ο Μάριο Χεζόνια είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα της Euroleague καθώς αναμένεται να γίνει πατέρας.

Οι φίλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ περιμένουν πως και πως την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Euroleague. Την Πέμπτη (03/10) είναι το πρώτο τζάμπολ της σεζόν και προφανώς αναμένεται μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, με πολλές ομάδες να έχουν δυναμώσει φουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει την παρουσία της στη διοργάνωση εκτός έδρας, με ματς στη Γερμανία. Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Πέμπτη (03/10, 21:45) την Μπάγερν Μονάχου και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Ένα ματς στο οποίο θέλει να πάρει τη νίκη, με στόχο της να φτάσει και πάλι σε Final Four, προκειμένου να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στο μυαλό του Γκαλινάρι: Ψάχνει συμβόλαιο στο NBA, αλλά δεν βρίσκει - Το Μιλάνο και η Μαδρίτη παρακολουθούν τα δεδομένα (vids)
EUROLEAGUE

11:48 - 02.10.2024

Στο μυαλό του Γκαλινάρι: Ψάχνει συμβόλαιο στο NBA, αλλά δεν βρίσκει - Το Μιλάνο και η Μαδρίτη παρακολουθούν τα δεδομένα (vids)

Στα 36 του χρόνια και με βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό (στα γόνατά του) ο Ντανίλο Γκαλινάρι θέλει να κάνει άλλο ένα συμβόλαιο στο NBA, την ίδια ώρα που η Μιλάνο κρατά πάντα μία θέση γι' αυτόν, ενώ η Ρεάλ έχει αποφασίσει να κάνει αλλαγές στο ρόστερ της και το όνομά του δεν περνά απαρατήρητο από την Μαδρίτη.

Η Ρεάλ είναι άγνωστο αν θα έχει στη διάθεσή της για το παιχνίδι με την Μπάγερν τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ, δεν ήταν διαθέσιμος πριν λίγες μέρες για την ομάδα του, μιας και είχε χάσει πολλά κιλά λόγω μίας ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.

Ο λόγος που υπάρχει περίπτωση να απουσιάσει είναι πολύ ευχάριστος και αυτό διότι αναμένεται να γίνει πατέρας. Την Πέμπτη (03/10) η γυναίκα του αναμένεται να γεννήσει, οπότε θα κριθεί την ημέρα του αγώνα αν ο Χεζόνια θα μπορέσει να αγωνιστεί. Για αυτό είχε μιλήσει και ο Τσους Ματέο στη συνέντευξη τύπου ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague.

Ο Ματέο είχε αναφέρει: «Ο Χεζόνια ήταν άρρωστος, κάτι που τον έκανε να χάσει κάποια κιλά. Από τη Δευτέρα έχει προπονηθεί καλά, αλλά σήμερα είχαμε τα ευχάριστα νέα ότι θα γίνει πατέρας, οπότε δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να βασιστούμε σε αυτόν αύριο».

Υπενθυμίζουμε ότι η σεζόν δεν ξεκίνησε με τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έχασε από τη Μάλαγα στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ. Μάλιστα, η ομάδα του Ματέο γνώρισε την ήττα και στην πρεμιέρα της Liga Endesa από τη νεοφώτιστη Κορούνια, σε ένα παιχνίδι με απίθανο φινάλε.