Χεζόνια για Παρτίζαν: «Βλέπω τον εαυτό μου εκεί, αλλά ταυτόχρονα όχι»

Μάριο Χεζόνια - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Χεζόνια για Παρτίζαν: «Βλέπω τον εαυτό μου εκεί, αλλά ταυτόχρονα όχι»

Ευτυχία Οικονομίδου 17:01 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 08.09.2024

Ο Μάριο Χεζόνια επιβεβαίωσε πως είχε επαφές με την Παρτίζαν πριν υπογράψει την ανανέωσή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Μάριο Χεζόνια συμμετείχε στον αγώνα που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς στην Κροατία, όπου διέπρεψε οδηγώντας την κροατική ομάδα με τους 36 πόντους που σκόραρε, ενώ στη συνέχεια μίλησε στην «Telefraf» και τοποθετήθηκε για τις επαφές που είχε με την Παρτίζαν, αλλά και τη γνώμη του στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια:

«Είναι περίπλοκες αυτές οι ερωτήσεις με πολύ δύσκολες απαντήσεις, αλλά τους είμαι ευγνώμων. Είμαι λίγο αντικοινωνικός, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε ένα τηλεφώνημα όσο αυτό που είχα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς», απάντησε ο Χεζόνια όταν ρωτήθηκε για την επικοινωνία που είχε με την Παρτίζαν.

Στη συνέχεια, ο Κροάτης παίκτης συνέχιζε πλέκοντας το εγκώμιο του θρυλικού προπονητή: «Ήταν απίστευτος. Εμφανίζεται πάντα πολύ χαλαρός και είναι σαν να είναι φτιαγμένος από... χρυσό. Όσα έχει πετύχει και έχει προσφέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι εκπληκτικά. Του είμαι βαθιά ευγνώμων , όχι μόνο για αυτό το καλοκαίρι αλλά για όλα ήταν πάντα προσιτός, ήξερε να με αγκαλιάζει και μου είπε πράγματα που κάθε παίκτης πρέπει να ακούσει από έναν μεγάλο προπονητή. Είμαι ευγνώμων και σε αυτόν και στον Σάβιτς », είπε ο Κροάτης, επιβεβαιώνοντας ότι υπήρξαν επαφές με την Παρτιζάν σε αυτή την off season.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!