Χεζόνια: «Ψέμα ότι έχω συμφωνήσει με τη Ρεάλ»

Μάριο Χεζόνια

i

© EuroLeague Basketball

Χεζόνια: «Ψέμα ότι έχω συμφωνήσει με τη Ρεάλ»

Νίκος Καλαμπάκας 09:24 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 10.06.2024

Δηλώσεις για το θέμα της ανανέωσής του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Μάριο Χεζόνια.

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού αναμένεται να είναι η ανανέωση του Μάριο Χεζόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κροάτης φόργουορντ είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες της Euroleague και όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές με τη Ρεάλ, τόσο οι υπόλοιπες ομάδες τον γλυκοκοιτάζουν, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους!

Ο ίδιος, σε δηλώσεις που έκανε παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «μερένγκες», ωστόσο όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ακόμα δεν έχουν έρθει σε συμφωνία:

«Είναι ψέμα ότι έχουμε συμφωνήσει. Συζητάμε και προσπαθούμε να έρθουμε σε συμφωνία, αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή για να μιλήσουμε για αυτό», είπε ο Χεζόνια σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το αν έχει ήδη ανανεώσει με την ομάδα του.

00:25 - 25.05.2024

Χεζόνια στο Sportal: «Για μένα το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι όπως κάθε άλλο, μιλάμε για τον τελικό» (vid)

Χαρούμενος για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον τελικό της Euroleague δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια, που ξεκαθάρισε όμως, ότι για τον ίδιο ο τελικός θα είναι όπως κάθε ματς, αφού θέλει να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο.

Μια από τις ομάδες που αναμένεται να κάνει κίνηση για τον Χεζόνια εφόσον δεν ανανεώσει είναι και ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αναμένουν την έκβαση των διαπραγματεύσεων του παίκτη με τη Ρεάλ προκειμένου να κάνουν κι αυτοί την κίνησή τους και να προσπαθήσουν να εντάξουν τον Σούπερ Μάριο ξανά στο δυναμικό τους.