Ο Χεζόνια θέλει ξανά συμπαίκτη του τον Λορέντζο Μπράουν!
i

©InTime

Ο Χεζόνια θέλει ξανά συμπαίκτη του τον Λορέντζο Μπράουν!

Γιάννης Πάλλας 22:48 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 29.05.2024

Ο Μάριο Χεζόνια ρωτήθηκε για το αν ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Λορέντζο Μπράουν και απάντησε καταφατικά

Να αγωνιστεί ξανά με τον Λορέντζο Μπράουν στην ίδια ομάδα θα ήθελε ο Μάριο Χεζόνια, όπως το 2021-2022 στην Ούνικς Καζάν, απάντησε σε χρήστη του twitter.

Όταν ένας φίλαθλος ανέτρεξε στο παρελθόν στη συνεργασία του Λορέντζο Μπράουν με τον Μάριο Χεζόνια από τις 9 Δεκεμβρίου του 2021, όταν οι δυο τους αγωνίζονταν τότε στην Ούνικς Καζάν, έγραψε στο Twitter: «Θέλουμε να δούμε ξανά αυτό το δίδυμο».

Ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, τον οποίο είχε επισυνάψει στην εν λόγω ανάρτηση ο οπαδός, απάντησε "ΝΑΙ", δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως θα ήθελε να παίξουν ξανά μαζί.

Ο Λορέντζο Μπράουν αναφέρεται συχνά το τελευταίο διάστημα από διάφορα ισπανικά δημοσιεύματα πως αποτελεί στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως όλα είναι ρευστά.

Βέβαια, την ίδια στιγμή πολλά έχουν γραφτεί για την επικείμενη αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια, που έχει απασχολήσει σύμφωνα με δημοσιεύματα τον Παναθηναϊκό AKTOR και την Μπαρτσελόνα, όμως επίσης όλα είναι ανοικτά.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Συνεπώς μια προοπτική συνεργασίας μπορεί να είναι εφικτή για τον Λορέντζο Μπράουν και τον Μάριο Χεζόνια, αλλά ακόμη τα πάντα είναι ρευστά...