Χίλιαρντ: «Ο Κάτας δεν με χώνευε, ήταν ο λόγος που δεν έπαιζα και αποχώρησα από τη Μακάμπι»

Νταρούν Χίλιαρντ

i

Euroleague

Χίλιαρντ: «Ο Κάτας δεν με χώνευε, ήταν ο λόγος που δεν έπαιζα και αποχώρησα από τη Μακάμπι»

Νίκος Καλαμπάκας 12:23 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 14.08.2024

Ευθεία επίθεση του Νταρούν Χίλιαρντ στον πρώην προπονητή του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τον Όντεν Κάτας υπέδειξε ως υπεύθυνο για την αποχώρησή του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Νταρούν Χίλιαρντ.

Ο έμπειρος γκαρντ που φέτος αποχώρησε από την «ομάδα του λαού» με προορισμό της Καρσίγιακα, σε δηλώσεις του στην "Israel Ηayom" επισήμανε ότι ο προπονητής του στη Μακάμπι, Όντεν Κάτας, ήταν ο λόγος του παραγκωνισμού του:

«Ήταν μια κατάσταση που επηρέασε εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν πολύ δύσκολα. Ξέρεις ότι μπορείς να παίξεις και να κάνει την διαφορά, να βοηθήσεις την ομάδα σου αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ποτέ δεν ήρθα στην Μακάμπι θεωρώντας ότι είναι η δική μου ομάδα και ότι θα παίρνω όλα τα σουτ αλλά ότι θα ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι της. Και παρά το καλό συμβόλαιο που μου είχαν δώσει, δεν είχα καν ρόλο μέσα στην ομάδα» είπε ο Αμερικάνος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Κάτας δεν τον ήθελε στην ομάδα και ότι δεν τον χώνευε καθόλου, με αποτέλεσμα να μην αγωνίζεται και να πέσει ο μέσος όρος του στα στατιστικά:

«Δεν με χώνευε καθόλου. Ήταν 100% προσωπικό το θέμα. Ακόμα και δεν του άρεσε το tweet θα μπορούσε να διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση. Όλοι γνωρίζουν τι παίκτης είμαι. Και όταν σου συμπεριφέρονται σαν να μην είσαι ουτε καν καλός παίκτης, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικοί λόγοι, αλλά εγωισμός».

Ο Χίλιαρντ υπέγραψε την περσινή σεζόν στη Μακάμπι, σε μια μεταγραφή που προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας. Ωστόσο δεν αγωνιζόταν με αποτέλεσμα να φύγει από την ομάδα, έχοντας ρίξει την στατιστική του. Από φέτος θα γωνίζεται με την τουρκική Καρσίγιακα.