Οι Ρόκετς ετοιμάζονται να κάνουν... all in για τον Μάικαλ Μπρίντζες

Οι Ρόκετς ετοιμάζονται να κάνουν... all in για τον Μάικαλ Μπρίντζες

Χρήστος Τσάλτας 09:54 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 01.06.2024

Ο Μάικαλ Μπρίντζες είναι ο νούμερο 1 στόχος των Χιούστον Ρόκετς στη διάρκεια της τρέχουσας off season, με την ομάδα του Ίμε Ουντόκα να είναι αποφασισμένη να κάνει υπέρβαση για χάρη του σταρ των Μπρούκλιν Νετς.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, όταν και μετακόμισε στο Μπρούκλιν, για λογαριασμό των Νετς, ο Μάικαλ Μπρίντζες έχει εξελίξει το παιχνίδι του. Από ένα αμυντικό υπερόπλο έχει εξελιχθεί σε παίκτη με all around impact, ικανό να επηρεάσει κάθε κατάσταση με την παρουσία του σε άμυνα και επίθεση.

Το γεγονός αυτό τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους της Λίγκας και για το λόγο αυτό οι Μπρούκλιν Νετς έχουν πάρει την απόφαση να χτίσουν γύρω του την ομάδα της επόμενης μέρας. Την ίδια ώρα όμως που το ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ είναι τεράστιο για την περίπτωσή του.

H ώρα της κρίσης πλησιάζει: Το πρόγραμμα των NBA Finals και οι συναντήσεις των Σέλτικς με τους Μάβερικς
NBA

09:17 - 31.05.2024

H ώρα της κρίσης πλησιάζει: Το πρόγραμμα των NBA Finals και οι συναντήσεις των Σέλτικς με τους Μάβερικς

Τα ξημερώματα της 7ης Ιουνίου από την Βοστώνη θα ξεκινήσει η τελική σειρά από την οποία θα προκύψει ο πρωταθλητής του ΝΒΑ. Οι Μπόστον Σέλτικς από την Ανατολή και οι Ντάλας Μάβερικς από τη Δύση είναι οι σφετεριστές του δακτυλιδιού.

Μια ομάδα που έχει ξεχωρίσει τον Μπρίντζες ήδη και τον έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά στη λίστα της είναι οι Χιούστον Ρόκετς. Η ομάδα του Τέξας θέλει να επιστρέψει στα playoffs μετά από 4 χρόνια και για το λόγο αυτό είναι αποφασισμένη να κάνει την κίνηση ματ για την απόκτηση του Μπρίντζες.

Για να δελεάσει τους Νετς, μάλιστα, είναι αποφασισμένη να «θυσιάσει» ακόμα και το νο.3 του φετινού NBA Draft, με τους ειδικούς να φέρνουν στη θέση αυτή τον Ριντ Σέπαρντ. Ο απόφοιτος του Κεντάκι είναι από τα καλύτερα prospects της τάξης του και ο ντόρος γύρω από το όνομά του είναι έντονος, αν και ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.