Οι Χιούστον Ρόκετς θέλουν να πάρουν από τους Μπακς το μεγαλύτερο στήριγμα του Αντετοκούνμπο

Γιάννης Σενγκούν

i

Γιάννης Σενγκούν

Οι Χιούστον Ρόκετς θέλουν να πάρουν από τους Μπακς το μεγαλύτερο στήριγμα του Αντετοκούνμπο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:07 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 14.08.2024

Οι Χιούστον Ρόκερς έχουν πολλά εκατομμύρια να ξοδέψουν και στο στόχαστρό τους βρίσκεται... το μισό NBA, με σημαντικούς παίκτες των Μπακς να μην είναι εκτός του κάδρου.

Έτοιμοι για σημαντικά «χτυπήματα» είναι οι Χιούστον Ρόκετς.

Οι «Ρουκέτες» του Τέξας έχουν έως και 60 εκατομμύρια διαθέσιμα για παίκτες και θέλουν να κινηθούν για κομβικούς παίκτες, οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και θα τους μετατρέψουν ξανά σε ομάδα που μπορεί να χτυπήσει την κορυφή.

Ο Ίμε Ουντόκα, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Χιούστον, στον νεανικός κορμός της (Κέβιν Πόρτερ, Τζέιλεν Γκριν, Τάρι Ίζον, Τζαμπάρι Σμιθ, Άλπερεν Σενγκούν, Αμέν Τόμπσον, Καμ Ουίτμορ) θέλει να προσθέσει ταλέντο και εμπειρία, ώστε τη νέα σεζόν οι Ρόκετς να είναι ξανά ομάδα που θα παλέψει για το κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο διάστημα, οι Ρόκετς έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Κρις Μίντλετον και τον Μπρουκ Λόπεζ από τους Μπακς, τον Μπρους Μπράουν από τους Νάγκετς, τον Τζόρνταν Κλάρκσον από τους Τζαζ, τον Ρούι Χατσιμούρα και τον Όστιν Ριβς από τους Λέικερς, τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο από τους Ουόιριορς, τον Ντίλον Μπρουκς που αποχαιρετά το Μέμφις, τον Τζέικομπ Πολτλ από τους Ράπτορς, τον Ντουάιτ Πάουελ από τους Μάβερικς, τον Τζέιμς Χάρντεν από τους Σίξερς και τον Φρεντ ΒανΒλίτ από τους Ράπτορς.

Με 60 εκατομμύρια διαθέσιμα, οι Ρόκετς θα μπορέσουν να προσφέρουν αρκετά χρήματα στους παραπάνω και να πείσουν κάποιους από αυτούς να μετακομίσουν στην πόλη του Τέξας, η οποία θυμίζουμε πως τελευταία φορά είδε τίτλο το μακρινό 1995, όταν ο αστέρας της ομάδας ήταν ο μεγάλος Χακίμ Ολάζουον. Το Χιούστον θέλει λοιπόν να προχωρήσει στις παραπάνω κινήσει ώστε να επιστρέψει στην Ελίτ. Θα τα καταφέρει; Ας δούμε στην πορεία.