Ο Πεναρόγια για τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα: «Δεν φαίνεται καλός - Το χειρότερο για εμάς δεν ήταν η ήττα»

Ο Πεναρόγια για τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα: «Δεν φαίνεται καλός - Το χειρότερο για εμάς δεν ήταν η ήττα»

Sportal newsroom 11:04 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 21.10.2024

Ο τραυματισμός του Νίκολα Λαπροβίτολα επισκίασε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπασκόνια, με τον Χοάν Πεναρόγια να παίρνει θέση για την κατάσταση του Αργεντινού γκαρντ.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια, για την Liga Endesa, όμως αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας από την Βαρκελώνη. Ο Νίκολα Λαπροβίτολα αποχώρησε υποβασταζόμενος καθώς τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά.

Στο Palau Blaugrana περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί τη Δευτέρα, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Την ίδια ώρα ο Χοάν Πεναρόγια προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ωστόσο ξέρει και ο ίδιος πως η κατάσταση του Αργεντινού κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική είναι.

Αγωνία στη Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα (vid)
EUROLEAGUE

21:37 - 20.10.2024

Αγωνία στη Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα (vid)

Ο Νίκολα Λαπροβίτολα τραυματίστηκε στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπασκόνια και αποχώρισε υποβασταζόμενος από το παρκέ, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους Καταλανούς, 11 μέρες μάλιστα πριν την αναμέτρησή τους με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Μπάρτσα τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν step up για να καλύψουν το διάστημα απουσίας του συμπαίκτη τους, ενώ υπογράμμισε πως το χειρότερο στο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν ήταν η ήττα για την ομάδα του.

Αρχικά ο προπονητής των Καταλανών μιλώντας για τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα τόνισε: «Θα περιμένουμε να γίνουν οι εξετάσεις, αλλά σίγουρα τα χειρότερα νέα σήμερα δεν θα είναι η ήττα. Ο τραυματισμός δεν φαίνεται καλός, αλλά θα δούμε αν είμαστε τυχεροί και είναι λιγότερο σοβαρό από ό,τι πιστεύαμε εξ αρχής. Οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά για να αντικαταστήσουν τον Λαπροβίτολα όσο θα είναι εκτός».