Χωρίς Αγραβάνη το Περιστέρι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Αγραβάνη το Περιστέρι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πάρης Τσελεπίδης • 15:58 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 20.08.2024

Οριστικά χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη θα ταξιδέψει η αποστολή του Περιστερίου bwin για την Θεσσαλονίκη και το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Basket League.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης γύρισε τον αστράγαλό του στην προπόνηση της Παρασκευής (13/01) με αποτέλεσμα όπως αποδείχτηκε να χάσει το αυριανό παιχνίδι του Περιστερίου bwin με τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Basket League.

Η συμμετοχή του διεθνή φόργουορντ ήταν εξ αρχής αμφίβολη ωστόσο ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να κάνει υπομονή και για τη σημερινή ημέρα πριν πάρει την απόφασή του. Όπως και έγινε με τον Έλληνα τεχνικό να αποφασίζει να τον αποκλείσει της αποστολής.

Η αρχική εκτίμηση για το διάστρεμμα του Αγραβάνη ήταν πως ήταν ελαφρύ. Η σημερινή ημέρα όμως δεν επιβεβαίωσε την αρχική αισιοδοξία. Για αυτό και θα είναι απών από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με το ερώτημα που τίθεται είναι τι γίνεται με το επόμενο. Με το παιχνίδι τελικό για το Περιστέρι bwin κόντρα στη Ντιζόν την προσεχή Τετάρτη (18/01) στην Γαλλία για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των Play In του Basketball Champions League.

Το σίγουρο είναι πως ο Σπανούλης θα τον πάρει στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη με μοναδικό στόχο να πάρει τη δεύτερη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης για τους 16 του BCL. Σύμμαχος για τον Αγραβάνη το ότι μαζί με τη σημερινή υπάρχουνε ακόμη δύο μέρες. Το βέβαιο είναι πως και ο διεθνής φόργουορντ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να απουσιάσει από το πιο σημαντικό φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι για τους πρίγκιπες της δυτικής όχθης... μέχρι το επόμενο.

Tags: