Χωρίς τον Κάνααν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Αϊζάια Κάνααν

i

©InTime

Χωρίς τον Κάνααν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:13 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 32η αγωνιστική της Euroleague και οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τον Αζάια Κάνααν.

Χωρίς τον Αζάια Κάνααν θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, στο μεγάλο ντέρμπι της 32η αγωνιστικής της Euroleague. Στο δεύτερο παιχνίδι της τρέχουσας και τελευταίας διαβολοβδομάδας της κανονικής της διάρκειας.

Ο Νίκος Παππάς στο Sportal: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:56 - 31.03.2023

Ο Νίκος Παππάς στο Sportal: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (vid)

Η σειρά του Sportal, «Βόλτα με τον Μπουτς» και ο Στέφανος Αβραμίδης υποδέχονται τον Νίκο Παππά σε μια συζήτηση για μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δημοσιογράφους, Γιοβάνοβιτς, Μπαρτζώκα και πολλά ακόμα.

Ο Αμερικάνος γκαρντ ήταν στις ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες με άδεια από τη διοίκηση της ομάδας, αφού η γυναίκα του γέννησε το δεύτερό τους παιδί. 

Ο Κάνααν έφτασε σήμερα, Παρασκευή 31/3 στην Αθήνα και τις προηγούμενες ημέρες λόγω της απουσίας του δεν είχε κάνει προπόνηση με την ομάδα και για τον λόγο αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Ο ίδιος είναι κουρασμένος από το κοπιαστικό του ταξίδι κι έτσι το τεχνικό τιμ έκρινε σκόπιμο να μην τον χρησιμοποιήσει στο αποψινό ντέρμπι κόντρα στους «πράσινους». Μία κίνηση απόλυτα φυσιολογική δεδομένου και του υπερατλαντικού του ταξιδιού επιστροφής του από τις ΗΠΑ.

Αντίθετα στην αποστολή θα είναι ο Μουστάφα Φαλ ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στη Βιλερμπάν λόγω ίωσης. Σε ένα παιχνίδι όπου ο σέντερ του Ολυμπιακού είχε παραμείνει στον πάγκο.