Χωρίς τον Ράιλι ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Άρη
i

Τζέιλεν Ράιλι / ©PAOK

Χωρίς τον Ράιλι ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Άρη

Sportal newsroom 20:16 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 20.08.2024

Ο Αμερικάνος γκαρντ έκανε ατομικό πρόγραμμα αφού είχε χτυπήσει στο πόδι, στον αγώνα της Τετάρτης με τη Ρίτας Βίλνιους στην Λιθουανία.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στη Nick Galis Hall την Κυριακή (22/01), με τον κόουτς Άρη Λυκογιάννη να έχει ένα σημαντικό όνομα στο απουσιολόγιό του αυτό του Τζέιλεν Ράιλι.

Ο Αμερικάνος γκαρντ του ΠΑΟΚ χτύπησε στο δεξί του πόδι στον αγώνα με τη Ρίτας στο Βίλνιους και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Στο τρίτο ραντεβού που είχανε οι δύο ομάδες με χαρακτήρα τελικού για τη διαδικασία των Play In του Basketball Champions League με φόντο την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Παρόλα αυτά υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Ράιλι θα προλάβει να δώσει το παρών στο παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική της Basket League.

Μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Champions League, η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο χωρίς να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Η ήττα από τη Ρίτας στο Βίλνιους και το «αντίο» στην Ευρώπη αποτελούν πλέον παρελθόν και μπροστά στον «Δικέφαλο» του βορρά υπάρχει μόνο το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, κόντρα στον Άρη.

Πάλεψε για 20 λεπτά ο ΠΑΟΚ στο Βίλνιους και αποκλείστηκε από το Champions League!
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:25 - 17.01.2023

Πάλεψε για 20 λεπτά ο ΠΑΟΚ στο Βίλνιους και αποκλείστηκε από το Champions League!

Ο ΠΑΟΚ άντεξε μόνο ένα ημίχρονο στην έδρα της Ρίτας, εκεί όπου ηττήθηκε με σκορ 82-63 στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων για τα Play in του Basketball Champion League, το οποίο αποχαιρέτησε για φέτος.

Μετά το ρεπό της Τετάρτης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco μπήκαν και πάλι σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο. Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε απόντος του Ράιλι με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση, όπου ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος, που κέρασε όλα τα μέλη της ομάδας για την ονομαστική του εορτή που είχε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Παρασκευή (20/1) με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena.