Ενσωματώνεται στην Εθνική Ισπανίας ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

© FIBA

Ενσωματώνεται στην Εθνική Ισπανίας ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:42 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 16.06.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ισπανία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

 Η Ισπανία συνεχίζει την προετοιμασία της στη Μαδρίτη ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενσωματωθεί στην ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Το Προολυμπιακό τουρνουά της Ισπανίας θα διαξαχθεί στη Βαλένθια (2-7 Ιουλίου), με την Ισπανία, η οποία αποκλείστηκε στη φάση των «16» του Mundobasket, να θέλει να πάρει, έστω κι έτσι, την πρόκριση για το Παρίσι.

Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου που κατέκτησε το 2019 στην Κίνα και πλέον θα μπει στον... δύσκολο δρόμο όσον αφορά την πρόκριση στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ στο Παρίσι, στον οποίο όμως θα έχει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και όχι μόνο!

Οι Ίβηρες συνεχίζουν την προετοιμασία τους στη Μαδρίτη και ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα μπορεί να υπολογίζει το επόμενο διάστημα στους NBAers Σάντι ΑλντάμαΟυσμάν Γκαρούμπα και στους Αλμπέρτο Αμπάλντε, Ρούντι ΦερνάντεθΣέρχιο Γιουλ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λορέντζο Μπράουν, στους οποίους δόθηκαν ολιγοήμερες διακοπές μετά τις υποχρεώσεις που είχαν με τις ομάδες τους.