Συνάδελφοι στο Hollywood αντίπαλοι στην Euroleague: Χουάντσο και Μαριάνοβιτς, ξανά μαζί... μπροστά από τις κάμερες (vids)

Συνάδελφοι στο Hollywood αντίπαλοι στην Euroleague: Χουάντσο και Μαριάνοβιτς, ξανά μαζί... μπροστά από τις κάμερες (vids)

O Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχουν παίξει μαζί, όχι στην ίδια ομάδα, αλλά στην ίδια ταινία! Το Ηollywood το έχουν… τιμήσει κι όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε τότε ο Ισπανός και ο Σέρβος θα είναι συμπρωταγωνιστές, αλλά σε αντίπαλους συλλόγους της Euroleague.

Αν παίξουν μονό στο μπάσκετ ο Μπο Κρουζ θα κερδίσει. Μόνο που αν παίξουν… ξύλο τότε ο Έρνεστ δεν θα του χαριστεί. Εδώ παραλίγο να πλακώσει -χωρίς αποτέλεσμα τελικά- τον Κιάνου Ριβς ως John Wick, εκεί θα… κωλώσει; Αποκλείεται!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ όσο ήταν στην Αμερική και έπαιζε στο NBA, πριν έρθει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2023, τον ελεύθερο χρόνο του ασχολήθηκε με την υποκριτική. Και ήταν αξιοπρεπής ως πρωταγωνιστής στην ταινία «Hustle», παρέα με τον Άνταμ Σάντλερ.

Στα γυρίσματα γνώρισε και τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς ως ηθοποιό. Τον ήξερε ως παίκτη από τα κοινά τους χρόνια στην Αμερική, αλλά και από τις εθνικές ομάδες, απλώς τότε τον έμαθε και ως «εργάτη» της έβδομης τέχνης -που την τίμησε κι αυτός- κι μάλιστα ο πανύψηλος σέντερ των 224 εκατοστών είχε εμπλακεί με τα κινηματογραφικά, μερικά χρόνια νωρίτερα από τον Ισπανό.

Ο Σέρβος, ο οποίος πλέον ανήκει και πάλι στην Euroleague και θα φορά τη νέα σεζόν που ξεκινά στις 3 Οκτώβρη τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία («Hustle») που πρωταγωνιστής ήταν ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Έκανε τον φανταστικό χαρακτήρα Ντιμίτρι Γιοβάνοβιτς, για τον οποίο ο Σάντλερ ως ατζέντης είχε ταξιδέψει στην Ευρώπη για να  ελέγξει το ταλέντο του, λίγο πριν ο Ισπανός αναλάβει δράση ως Μπο Κρουζ, προσπαθώντας να ξορκίσει «δαίμονες» και να νικήσει εν τέλει τον Άντονι Έντουαρντς. Τα κατάφερε! 

Όπως τα κατάφερε (γενικά) και ο Μαριάνοβιτς, ο οποίος παράλληλα με την παρουσία του στο NBA από το 2015 μέχρι προσφάτως, ανέπτυξε και το portfolio του στο σινεμά.

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς: Ο αγαθός... γίγαντας με το αστείρευτο χιούμορ και τη Χολιγουντιανή πορεία
EUROLEAGUE

20:14 - 17.09.2024

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς: Ο αγαθός... γίγαντας με το αστείρευτο χιούμορ και τη Χολιγουντιανή πορεία

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στην EuroLeague, για να μπει μια για πάντα στις καρδιές των μπασκετόφιλων, αν και σύμφωνα με το παρελθόν του είναι ήδη.

Το «Hustle» (2022) ήταν η προ τελευταία του του συμμετοχή, καθώς ακολούθησε το «Self Reliance» (2023) ενώ είχε προηγηθεί το «We Will Be the Champions» (2015), αλλά και η κορυφαία του στιγμή, στη σκηνή με τον Κιάνου Ριβς στη βιβλιοθήκη και το show που οι δυο τους… χωρογράφησαν μπροστά από τις κάμερες για τo «John Wick: Chapter 3 - Parabellum» (2019).

Τώρα, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και ο Χουάντσο Ερναντγκόμεθ θα συναντηθούν στην Euroleague, θα διεκδικήσουν διακρίσεις και όταν ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε συναντηθούν (25 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη) για την πρώτη τους φετινή αναμέτρηση, τότε θα έχει ιδιαίτερη καλλιτεχνική υπόσταση η κοινή τους παρουσία στον ίδιο χώρο και στον ίδιο χρόνο.