Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Το κατάμεστο ΟΑΚΑ είναι μία εμπειρία ζωής - Αξίζουμε την κορυφή στην Euroleague» (vid)

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Το κατάμεστο ΟΑΚΑ είναι μία εμπειρία ζωής - Αξίζουμε την κορυφή στην Euroleague» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 21:05 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:42 - 29.05.2024

Λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στο Βερολίνο με τον Παναθηναϊκό για το Final Four, o Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στo Οne on One της Euroleague TV και αναφέρθηκε σε μία από τις καλύτερες εμπειρίες που έζησε στη ζωή του...

Προετοιμάζεται σωματικά και ψυχικά για το Final Four της Euroleague και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αυτό που επιθυμεί για τον ίδιο, αλλά και για τον Παναθηναϊκό συνολικά, είναι το εξής: «Να φύγουμε από το Βερολίνο», την πόλη που φιλοξενεί την τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το τριήμερο 24-26 Μαΐου, «με καλές αναμνήσεις». Και τι σημαίνει αυτό;

«Να κατακτήσουμε τον τίτλο, γιατί το αξίζουμε, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη τη σεζόν και τα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή». Αυτό είναι το στίγμα που αφήνει ο Ισπανός φόργουορντ των «πρασίνων», μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο One on One, ως φιλοξενούμενος του επίσημου καναλιού της Euroleague.

Αναφέρθηκε όμως, και στο τελευταίο βήμα πριν την πρόκριση. Δηλαδή στη σειρά των Playoffs με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Ήμουν πραγματικά πολύ άρρωστος, ακόμα και μια μέρα πριν το Game 5», θυμήθηκε ο Χουάντσο και πρόσθεσε πως «ήταν σαν να έπαιζα με 7 κιλά παραπάνω. Αισθανόμουν το σώμα μου πολύ βαρύ. Όταν παίζεις σκληρά, θα προκύψουν τραυματισμοί και εγώ χτύπησα. Είχα πρόβλημα με τη γάμπα μου όταν τελείωσε το παιχνίδι. Μετά το πρώτο ματς της σειράς, μετά πήγα στο νοσοκομείο και για δέκα μέρες έμεινα εκτός. Γύρισα στην Ισπανία για να διαπιστώσω τι συμβαίνει, αλλά τελικά ήμουν τυχερός και βοήθησα την ομάδα στο Game 5», τη μέρα που ολοκληρώθηκε η πρόκριση. Ένα παιχνίδι που για τον Ισπανό θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του, διότι «όλο το ΟΑΚΑ ήταν εκπληκτικό και αυτό που βίωσα ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου».

O Κώστας Σλούκας στο Sportal: «Η πιο ξεχωριστή χρονιά για εμένα - Αυτή τη στήριξη δεν την έχω ξαναδεί πραγματικά»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:17 - 15.05.2024

O Κώστας Σλούκας στο Sportal: «Η πιο ξεχωριστή χρονιά για εμένα - Αυτή τη στήριξη δεν την έχω ξαναδεί πραγματικά»

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα Final 4 μετά από 12 χρόνια και ο ηγέτης του, Κώστας Σλούκας, εξηγεί στην κάμερα του Sportal το μυστικό της φετινής επιτυχίας για την ομάδα του και τον ίδιο.

Η νοοτροπία του Ερνανγκόμεθ προστάζει πως «πρέπει να δίνει ό,τι έχεις για να βοηθάς την ομάδα. Αυτή είναι η νοοτροπία μου σε όλη μου την καριέρα, σε όλη μου τη ζωή. Αν είσαι εκεί, πρέπει να δίνεις το εκατό τοις εκατό, ακόμα και αν είσαι χτυπημένος, ακόμα και αν είσαι άρρωστος. Τώρα είμαι καλά και είμαι έτοιμος για το Final Four».