Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Χουάντσο

Χουάντσο Ερνάνγκομεθ

i

FIBA

Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Χουάντσο

Νίκος Καλαμπάκας 11:09 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 03.07.2024

Ο Σέρχιο Σκαριόλο επισήμανε ότι ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ισπανίας με το Λίβανο, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό και θα κάνει εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Η Ισπανία επιβλήθηκε του Λιβάνου στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια, όμως ο αγώνας δεν πήγε και τόσο καλά για τον Χουάντσο Ερνάνγκομεθ.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού πρόλαβε να πατήσει το παρκέ μόλις 8 λεπτά και στη συνέχεια δεν ξαναβρέθηκε να στηρίξει τους συμπαίκτες του.

Ο Ερνάνγκομεθ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, μετά την ανάπαυλα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με λυμένα κορδόνια και έκατσε στον πάγκο των Ισπανών. Ο ίδιος ενισχύει την Ισπανία στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια. Πρώτος αγώνας της Φούριας Ρόχας ήταν κόντρα στον Λίβανο και εξελίχθηκε σε περίπατο...

Ο προπονητής του στη Φούριας Ρόχας, Σέρχιο Σκαριόλο, είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ότι ο παίκτης του ένιωσε ενοχλήσει στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μην χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

Για την ιστορία, οι παίκτες του Σέρχιο Σκαριόλο επικράτησαν του Λίβανου με σκορ 104-59 και έδειξαν έτοιμοι να πάρουν ένα εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.