Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα»

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

© IMAGO

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα»

Μιχάλης Καλογήρου 11:27 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 25.09.2024

Ξεκάθαρος είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναφορικά με το μέλλον του, αλλά και τις φιλοδοξίες του για την φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στις αρχές της περσινής χρονιάς, κατάφερε όμως να ανεβάσει στροφές και να βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό να κλείσει ονειρικά την σεζόν, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της Euroleague, αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος. Πλέον, έτοιμος για την 2η του χρονιά στην Αθήνα μίλησε στο Basketnews και αναφέρθηκε, τόσο στη φημολογία περί αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, όσο και στο τι θέλει ο ίδιος να κάνει, στο τέλος του συμβολαίου του (καλοκαίρι του 2025).

Ο Αταμάν έλαβε «πληρωμένη» απάντηση από τον γιο του για τη χειρονομία του
EUROLEAGUE

09:59 - 25.09.2024

Ο Αταμάν έλαβε «πληρωμένη» απάντηση από τον γιο του για τη χειρονομία του

Ο Εργκίν Αταμάν είναι δηλωμένος φίλος της Γαλατασαράι εξού και η χειρονομία «3-1» μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού AKTOR, ωστόσο την απάντηση από τον γιο του, Σαρπ, σίγουρα δεν την περίμενε.

Για την φήμη περί αποχώρησής του το καλοκαίρι που πέρασε: «Όχι, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα. Το να φύγω δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Είπα ότι έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω και φέτος στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω στην προσπάθεια για το back-to-back».

Για την επόμενη χρονιά και την λήξη του συμβολαίου του:
«Είμαι εδώ για την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, αλλά σίγουρα θέλω να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο της ομάδας και με το πρότζεκτ που έχει ο Παναθηναϊκός. Αλλά δεν είμαι ο μοναδικός που έχει λόγο στην συγκεκριμένη υπόθεση».

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν απόψε, με το φιλικό απέναντι στην Αναντολού Εφές, την προετοιμασία τους και ετοιμάζονται για τις επίσημες υποχρεώσεις με πρώτο σταθμό την Ρόδο και το ελληνικό Σούπερ Καπ (28-29/9). Ο Χουάντσο αναμένεται να τραβήξει ξανά το κουπί στην θέση «4» πλάι στον Ντίνο Μήτογλου.