Ο Χουάντσο προτιμά το «Netflix and chill» και ανοίγει... κόντρα με τον Μπράουν! (vid)

Ο Χουάντσο προτιμά το «Netflix and chill» και ανοίγει... κόντρα με τον Μπράουν! (vid)

Απόστολος Μαυράκης 15:15 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 28.09.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ απάντησε σε διλλήματα στην κάμερα του Sportal, δίνοντας πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις, ενώ την... «είπε» στον Λορέντζο Μπράουν!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ φαίνεται να έχει κάποιου είδους... beef με τον Λορέντζο Μπράουν! Προτού δώσει τις απαντήσεις του σε διλλήματα στην κάμερα του Sportal, ο Ισπανός φόργουορντ θέλησε να «πικάρει» τον συμπαίκτη του σε εθνική Ισπανίας και Παναθηναϊκό, λέγοντας πως: «είναι πολύ κακός τύπος, δεν ξέρει να μιλάει Ισπανικά, είναι κακός συμπαίκτης». Όλα αυτά μέχρι να... αντιληφθεί την παρουσία του και να πάρει τα λόγια του «πίσω».

Οι απαντήσεις του Χουάντσο στα διλλήματα που του θέσαμε, ήταν κάθε άλλο παρά αδιάφορες. Ξεκινώντας με το κλασικό δίλλημα του «GOAT» ανάμεσα σε Λεμπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν, ο ίδιος προτίμησε σχεδόν... ασυζητητί τον δεύτερο. Έχοντας παίξει στον «μαγικό κόσμο» και μάλιστα αντιμέτωπος με τον «Βασιλιά», ποιοι είμαστε εμείς για να τον αμφισβητήσουμε;

O Φουρνιέ αποκαλύπτει στο Sportal με ποιον τρόπο βγάζει συμπέρασμα από τα μηνύματα που δέχεται από οπαδούς (vid)
EUROLEAGUE

13:42 - 28.09.2024

O Φουρνιέ αποκαλύπτει στο Sportal με ποιον τρόπο βγάζει συμπέρασμα από τα μηνύματα που δέχεται από οπαδούς (vid)

Επειδή δεν ξέρει (ακόμα τουλάχιστον) γρι ελληνικά, ο Εβάν Φουρνιέ εξηγεί στο Sportal τι παρατηρεί στα μηνύματα που του στέλνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μπας και καταλάβει περίπου τι εννοούν!

Συνεχίζοντας τα αμιγώς... μπασκετικά διλλήματα, ο Χουάντσο έδειξε να αρέσκεται πιο πολύ στα «ζόρικα» ματς και να νικάει ένα παιχνίδι στον πόντο, ενώ προτιμά τα ανοιχτά γήπεδα από τα κλειστά, παίζοντας μονάκια και 3-on-3. Στην συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει σε διλλήματα με θεματική τον κινηματογράφο.

Βέβαια, το να απαντά το ότι προτιμά να παίζει σε ταινία αντί να την βλέπει, είναι σαν να «κλέβει εκκλησία», αφού ο ίδιος είχε κάνει πάταγο με τον ρόλο του Bo Cruz στην ταινία «Hustle», μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ. Πάμε όμως τώρα στο πιο «juicy» δίλλημα, στο οποίο ο Χουάντσο μας έδωσε μία απάντηση με... νόημα.

Στην ερώτηση για το αν θα προτιμούσε να μείνει σπίτι και να δει ταινία στο Netflix ή να πάει στον κινηματογράφο, ο Χουάντσο ήταν αφοπλιστικός, απαντώντας με περίσσια αυτοπεποίθηση και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά: «Netflix and chill». Και ο νοών νοείτω.

Στα... γαστρονομικά μας πλήγωσε, βάζοντας την πίτσα πάνω από το σουβλάκι, αλλά το... δικό του, Juancho Burger υπερνίκησε και τις δύο επιλογές, στις υπερδυνάμεις θα προτιμούσε να πετάει από το να ήταν αόρατος, ενώ άμα ποτέ τον... ψάχνετε, πάρτε τον καλύτερα ένα τηλέφωνο. Το προτιμάει από τα μηνύματα.

Τελευταία αλλά καθόλου αμελητέα είναι η απάντηση που έδωσε στο δίλλημα: MVP της Euroleague ή πρωταθλητής της. Με τις μνήμες του ιστορικού βραδιού της 26ης Μαΐου να είναι ακόμα χαραγμένες στο μυαλό του, ο Χουάντσο απάντησε σχεδόν ακαριαία πως προτιμά να κερδίσει την διοργάνωση.

Αυτό, μένει να δούμε εάν θα γίνει όντως πραγματικότητα, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 3/10. Ο Χουάντσο και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν εκείνη την ημέρα και στις 19:45 την Αλμπα στα πλαίσια της πρεμιέρας της Euroleague, με τους πράσινους να επιστρέφουν στον... τόπο του εγκλήματος, δηλαδή το Βερολίνο.