Ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ κόντρα στις ΗΠΑ - Τι έκανε ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού (vid)

Χουάντσο Ερνάνγκομεθ

i

©Intime

Ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ κόντρα στις ΗΠΑ - Τι έκανε ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 14:18 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 14.08.2024

Ο νέος πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού σημείωσε 11 πόντους στην ήττα της Ισπανίας από τις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ νίκησαν σε φιλικό στη Μάλαγα την Ισπανία, με τον Χουάντσο Ερνάνγκομεθ να σημειώνει 11 πόντους.

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού έχει συνηθίσει να αγωνίζεται κόντρα σε NBAers, αφού τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και αγωνιζόταν στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Στο φιλικό της εθνικής του ομάδας κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο Χουάντσο ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Ισπανίας. Ο άνθρωπος που πέρυσι αναδείχθηκε MVP στον τελικό του Eurobasket 2022, εκτός από τους 11 πόντους που σημείωσε, «κατέβασε» και 5 ριμπάουντ, ενώ είχε και δύο κλεψίματα.

Στην Ισπανία έχουν βλέψεις για μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πολλές από τις ελπίδες τους τις έχουν εναποθέσει στα αδέρφια Ερνάνγκομεθ. Ο Χουάντσο, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα του τριφυλλιού, είναι ένας εκ των ηγετών της ομάδας.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο του έχει δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο και ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει. Μάλιστα, κόντρα στις ΗΠΑ σημείωσε 11 πόντους, χωρίς να χρειαστεί να κάνει ούτε μιαντρίπλα, δείγμα του πόσο εξαιρετικά παίζει και χωρίς τη μπάλα στα χέρια του.

Δεότε στο βίντεο που ακολουθεί τις καλύτερες φάσεις του: