Παράνοια ο Χουάντσο: Όργια κόντρα στη Βενεζουέλα με 27 πόντους χωρίς να χάσει σουτ! (vids)
i

© Getty Images

Παράνοια ο Χουάντσο: Όργια κόντρα στη Βενεζουέλα με 27 πόντους χωρίς να χάσει σουτ! (vids)

Sportal newsroom 00:32 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 14.08.2024

Αυτά κάνει και η ανυπομονησία για τους φίλους του Παναθηναϊκού φτάνει στο κατακόρυφο! Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν απολαυστικός στη νίκη της Ισπανίας επί της Βενεζουέλας, έχοντας 27 πόντους χωρίς να χάσει σουτ!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε συλλογικό επίπεδο αργούν ακόμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να πάρουν μια γεύση από τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι φίλοι του «τριφυλλιού» είναι αυτοί που βρίσκονται στα... κάγκελα λόγω των πολλών μεταγραφών που έχουν γίνει και ειδικότερα με αυτή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που εντυπωσίασε τους πάντες, ακόμα και στην Ευρώπη.

Αν, μάλιστα, υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία για την κατάσταση του Ισπανού φόργουορντ λόγω της περιορισμένης του συμμετοχής στον μαγικό κόσμο του NBA και το ότι είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, τότε ο ίδιος φρόντισε να δώσει τις πρώτες του απαντήσεις μέσω των φιλικών προετοιμασίας της Ισπανίας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο νέος σούπερ-σταρ του Παναθηναϊκού δεν ήταν απλά απολαυστικός. Ο Ισπανός παρουσιάστηκε σε τρομακτική κατάσταση, που δεν έχει να κάνει τόσο με το βατό επίπεδο του αντιπάλου, αλλά με τα δικά του πεπραγμένα που δείχνουν ότι έχει τον ρόλο του ηγέτη σε αυτή τη «φούρια ρόχα».

Όσο κι αν φαντάζει απίθανο, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε 27 πόντους με 5/5 τρίποντα, 5/5 δίποντα και 2/3 βολές, με αυτή τη βολή να είναι και το μοναδικό του… ψεγάδι. Επιπλέον, είχε 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 33 στο σύστημα της αξιολόγησης.

Πάρτε μια γεύση από τα κατορθώματά του: