Το απίθανο αυτοκαλάθι του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (vid)

Το απίθανο αυτοκαλάθι του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:34 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 14.08.2024

Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ σημείωσε ένα απίθανο αυτοκαλάθι εξαιτίας του οποίου πήρε ισχνό προβάδισμα η «Βασίλισσα».

Σε αγώνες ποδοσφαίρου είναι αλήθεια ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συχνά πυκνά ένας ποδοσφαιριστής να στέλνει τη μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του, το λεγόμενο αυτογκόλ. Σε ματς μπάσκετ σπάνια συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Ένας μπασκετμπολίστας να βάζει τη μπάλα στο καλάθι της ομάδας του, αυτοκαλάθι δηλαδή.

Το είδαμε, όμως στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Συγκεκριμένα 4:33 πριν το τέλος της, ο Μάριο Χεζόνια κλέβει την μπάλα και τρέχει προς το καλάθι των «πράσινων». Ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος τον κυνηγά αλλά κι ο Τζέριαν Γκραντ που υψώνει τα χέρια μπροστά του, του βάζουν δύσκολα και τελικά ο Κροάτης αστοχεί. Η μπάλα τότε φτάνει στα χέρια του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που είναι ο τρίτος που έχει επιστρέψει στην άμυνα για να προλάβει τον Χεζόνια βάζει ένα απίθανο αυτοκαλάθι με το οποίο παίρνει προβάδισμα η Ρεάλ (54-53).

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στη Euroleague μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου
EUROLEAGUE

00:06 - 01.03.2024

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στη Euroleague μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Μαδρίτη και ανέβηκε στο 17-10, με τους Πράσινους όμως να έχουν μπροστά τους 7 ζόρικα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague, με 3 ματς να είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο ΟΑΚΑ και άλλα 4 μακριά από αυτό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Δείτε το αυτοκαλάθι του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: