Χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ η προπόνηση του Ολυμπιακού
i

Σάσα Βεζένκοφ / © Intime

Χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ η προπόνηση του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 15:29 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 20.08.2024

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Euroleague είχε ένα απρόοπτο...

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, δύο μόλις μέρες πριν τον αγώνα για την 16η «στροφή» της Euroleague με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Χωρίς Βεζένκοφ και Κάνααν ο Ολυμπιακός στην Καρδίτσα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:15 - 26.12.2022

Χωρίς Βεζένκοφ και Κάνααν ο Ολυμπιακός στην Καρδίτσα

Ο Σάσα Βεζένκοφ προφυλάσσει τον μυϊκό τραυματισμό του, δεν θα παίξει την Τρίτη (27/12) στο πρωτάθλημα για να είναι δυνατός στο ματς με τον Παναθηναϊκό (30/12) για τη Euroleague. Εκτός αποστολής και ο Αϊζάια Κάνααν.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό και στην προπόνηση της Τετάρτης 28/12 έκανε αποθεραπεία. Ο Σάσα φέτος είναι το βαρόμετρο του Ολυμπιακού και στην ΚΑΕ άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση για την κατάστασή του. 

Ο ίδιος μάλιστα δεν πήγε ούτε στην Καρδίτσα για τον αγώνα με την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν ανησυχούν για τον παίκτη τους και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι κανονικά στη δωδεκάδα του μεγάλου ντέρμπι, με το οποίο οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι του ελληνικού αθλητισμού θα αποχαιρετήσουν την χρονιά.