Ύμνοι Μεσίνα για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα: «Ένα από τα μεγάλα φαβορί και πάντα οργανωμένη από τον προπονητή της»

Έτορε Μεσίνα

i

© InTime

Ύμνοι Μεσίνα για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα: «Ένα από τα μεγάλα φαβορί και πάντα οργανωμένη από τον προπονητή της»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:08 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 14.10.2024

Ο Έτορε Μεσίνα αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Euroleague για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν μία δεύτερη διαδοχική εντός έδρας αναμέτρηση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, υποδέχεται για την αγωνιστική της διοργάνωσης την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Η ομάδα από το Μιλάνο, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Μονακό, ωστόσο έχει 1-1 όπως και ο Ολυμπιακός. Την πρώτη αγωνιστική της Euroleague, είχε υποδεχθεί την Παρί και είχε πάρει τη νίκη με 79-74.

Ο προπονητής της Αρμάνι, Έτορε Μεσίνα μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους» και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, χαρακτηρίζοντας την ελληνική ομάδα ως ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι τέλους στη διοργάνωση.

Ο Μεσίνα είπε: «Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, τον Ολυμπιακό που είναι πάντα καλά οργανωμένος υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα. Μια ομάδα με βάθος, που αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, όπως όλα τα κλαμπ της Euroleague.

Είναι πάντα σημαντικό για να κερδίσεις στην Euroleague, ειδικά εκτός έδρας, να έχεις τον έλεγχο των ριμπάουντ και να προστατεύεις τη ρακέτα σου. Για εμάς είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και πολλούς rookie. Θέλουμε να μπούμε στο παρκέ του ΣΕΦ και να παίξουμε το παιχνίδι μας με αυτοπεποίθηση ομάδας που μπορεί να πετύχει».

Στα δύο παιχνίδια που είχαν δώσει οι δύο ομάδες πέρσι, το σκορ ήταν μοιρασμένο. Στις 17 Οκτωβρίου το 2023, ο Ολυμπιακός είχε φιλοξενηθεί στο Μιλάνο και είχε γνωρίσει την ήττα με 65-53, ενώ στις 02/01/24, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει τη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 79-74, σε ένα ματς που κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Άλεκ Πίτερς με 16 πόντους.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Από τη στιγμή που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ προπονήθηκε στην πιο πρόσφατη προπόνηση του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες μετά από καιρό είναι πλήρεις στους σέντερ.