Οι Χιτ σκέφτονται ξανά την επανένωση του Μπάτλερ με τον ΛαΒίν στο Μαϊάμι

Οι Χιτ σκέφτονται ξανά την επανένωση του Μπάτλερ με τον ΛαΒίν στο Μαϊάμι

Γιώργος Γαβριλάκης 14:44 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 06.10.2024

H περίπτωση απόκτησης του Ζακ Λαβίν μελετήθηκε το καλοκαίρι από τους Μαϊάμι Χιτ, δεν προέκυψε ανταλλαγή, αλλά τώρα -λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν- επανέρχονται και ο 29χρονος σταρ των Μπουλς δεν αποκλείεται να γίνει και πάλι συμπαίκτης με τον Τζίμι Μπάτλερ, αλλά στη Φλόριντα αυτή τη φορά.

Στο Σικάγο προσπάθησαν αρκετές φορές να ανταλλάξουν τον Ζακ ΛαΒίν. Και πέρσι και φέτος. Δεν ήθελαν όμως, να τον... θυσιάσουν τσάμπα και βερεσέ. Μόνο που αυτή η συνθήκη επηρέασε τη σχέση του 29χρονου σταρ, με τη διοίκηση των Μπουλς, σε σημείο που είχε σκεφτεί να μην πάει καν στο training camp. Τελικά, πήγε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βέβαιο πως θα παραμείνει για πολύ καιρό στην πόλη.

Οι συμπαίκτες του πάντως, τον υπολογίζουν. Ο νεοφερμένος στo Σικάγο, Τζος Γκίντι, ανυπομονεί, όπως δήλωσε, να βρεθεί στο παρκέ μαζί με τον ΛαΒίν, αλλά την ίδια ώρα οι Μαϊάμι Χιτ σκέφτονται πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανέλθουν. Το καλοκαίρι προσπάθησαν να τα βρουν με τους Μπουλς για μία ανταλλαγή που θα έστελνε τον Ζακ ΛαΒίν στην ομάδα από τη Φλόριντα. Και εκεί θα συναντούσε τον πρώην συμπαίκτη του στο Σικάγο, Τζίμι Μπάτλερ. Τελικά, η φόρμουλα δεν βρέθηκε τότε, αλλά τώρα υπάρχει παρόμοια διάθεση από τους Χιτ.

Ο πιο αδικημένος παίκτης στην ιστορία του NBA πάει στα δικαστήρια εταιρία παραγωγής για το... Lost Dance που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!
NBA

11:30 - 29.09.2024

Ο πιο αδικημένος παίκτης στην ιστορία του NBA πάει στα δικαστήρια εταιρία παραγωγής για το... Lost Dance που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Το 1992 επειδή... τόλμησε να εκφράσει πολιτική άποψη, ο Γκρεγκ Χότζες αν και πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς δεν βρήκε ποτέ ξανά συμβόλαιο στο NBA. Στα 66 του χρόνια η αδικία της ζωής τον επισκέπτεται ξανά, αλλά δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι απλά...

Ο ΛαΒίν έχει για άλλα τρία χρόνια ενεργό συμβόλαιο με τους Μπουλς, αξίας 138 εκατομμυρίων. Οι Χιτ από την πλευρά τους, το επόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος έχει στα χέρια του option μονοετούς επέκτασης έναντι 52,4 εκατ. δολαρίων. Αυτή τη στιγμή όμως, η διοίκηση προσπαθεί να αποφασίσει αν υπάρχει λόγος να γίνει μία κίνηση που θα θέσει τον πήχη ψηλά -μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τον Λαβίν οι Χιτ και με τους Τζίμι Μπάτλερ, Μπαμ Αντεμπάγιο και Τάιλερ Χίροου δίπλα του, ειδικά αν ο πρώτος μείνει υγιείς, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες.

Αυτό που δεν μπορούν να δημιουργήσουν είναι κάποια πιο δελεαστική πρόταση στους Μπουλς, πέραν από την παραχώρηση του Τέρι Ροζίερ και συμπληρωματικών συμβολαίων για να ταιριάξουν οι μισθοί στην ανταλλαγή. Αν αποφασίσουν πέραν του Ροζίερ να προσφέρουν και τον Ντάνκαν Ρόμπινσον, τότε κάτι μπορεί να γίνει!