Ισραήλ καλεί Ζακ Μπράιαντ με μεγάλη πρόταση

Ζακ Μπράιαντ

Ισραήλ καλεί Ζακ Μπράιαντ με μεγάλη πρόταση

Χρήστος Τσάλτας 22:29 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 28.06.2024

Ο Ζακ Μπράιαντ είναι ελεύθερος στην αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Μακάμπι Ρισόν ΛεΖιόν έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση για την απόκτησή του.

Την περασμένη σεζόν ήταν ο παίκτης που τράβηξε τα βλέμματα με την παρουσία του στην Elite League. Στο πρώτο μισό της βρέθηκε στον Ερμή Σχηματαρίου, ενώ λίγο πριν από το τέλος μετακόμισε στον Μίλωνα, τον οποίο και οδήγησε ως την άνοδο στην Stoiximan Basket League.

Ο Ζακ Μπράιαντ ξεδίπλωσε την ποιότητά του και έκανε πολύ κόσμο να ασχοληθεί με την παρουσία του. Η ενέργεια που έβγαζε και στις δύο πλευρές, η εκρηκτικότητα, αλλά και η αντίληψη στο επιθετικό κομμάτι τον έκαναν να ξεχωρίσει. Σε τέτοιο βαθμό ώστε αρκετές ομάδες να τον βάλουν στο μάτι.

Πολύ κοντά στον Μπόντι Χιουμ ο ΠΑΟΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:45 - 28.06.2024

Πολύ κοντά στον Μπόντι Χιουμ ο ΠΑΟΚ

Μεταγραφών συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι να «φουλάρει» για την ενίσχυση του ρόστερ της και τον Μπόντι Χιουμ να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Μίλωνα και με την ομάδα να μην καταφέρνει να αγωνιστεί στα «μεγάλα σαλόνια» τη νέα σεζόν, ο 27χρονος γκαρντ είναι free agent και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Για την περίπτωσή του ρώτησαν ομάδες από την Ελλάδα, όμως τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον από το Ισραήλ είναι έντονο.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η Μακάμπι Ρισόν ΛεΖιόν όχι μόνο παρακολουθεί την περίπτωσή του, αλλά έχει καταθέσει και πρόταση για να τον κάνει δικό της. Ο Σάρον Ντρούκερ είναι General Manager στην ομάδα και γνωρίζει την ελληνική αγορά, με την περίπτωση του Μπράιαντ να έχει πέσει στο τραπέζι για τους Ισραηλινούς, που επιδιώκουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν.

Στα 6 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, στο φίνις της σεζόν, ο Μπράιαντ μέτρησε 18,3 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 44,4% στα τρίποντα, κάνοντας τη διαφορά με την παρουσία του και στις δύο πλευρές του παρκέ.