Ο Μάνεκ χάνει το παιχνίδι της Ζάλγκιρις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
i

Twitter Zalgiris

Ο Μάνεκ χάνει το παιχνίδι της Ζάλγκιρις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Γιάννης Πάλλας 17:59 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 29.09.2024

Ο Μπρέιντι Μάνεκ βγήκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Ζάλγκιρις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Χωρίς τον Μπρέιντι Μάνεκ θα παραταχθεί η Ζάλγκιρις στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ!

Ο Αμερικανός της Λιθουανικής ομάδας θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο, όπως ενημέρωσε επίσημα το συγκρότημα του Αντρέα Τρινκιέρι.

Έτσι, η έναρξη της φετινής Euroleague υποχρεώνει τους Λιθουανούς να ξεκινήσουν με προβλήματα τη σεζόν, μετά τον τραυματισμό του Μπρέιντι Μάνεκ στον αστράγαλό του που θα τον κρατήσει στα... πιτς για τρεις εβδομάδες.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα εμφανιστεί στο ΣΕΦ, στη 2η αγωνιστική (11/10 - 21:15) της διοργάνωσης, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Ζάλγκιρις.

Οι Λιθουανοί ρίχνονται στη «μάχη» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο Κάουνας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ μετά τον Ολυμπιακό, ταξιδεύουν στην Ιταλία για να αντιμετωπίσουν Βίρτους και Αρμάνι αντίστοιχα, στην πρώτη διπλή αγωνιστική της EuroLeague.

Την περσινή σεζόν ο Μπρέιντι Μάνεκ επιβεβαίωσε την ποιότητα του ως σκόρερ και σε 19 λεπτά που αγωνίστηκε στη EuroLeague για τη Ζάλγκιρις, είχε 7.5 πόντους μέσο όρο και 40.7% στο τρίποντο, με 3.4 ριμπάουντ.

Γκούντουριτς: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν και φέτος την Ευρωλίγκα»
EUROLEAGUE

17:46 - 29.09.2024

Γκούντουριτς: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν και φέτος την Ευρωλίγκα»

Ο Μάρκο Γκούντουριτς παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα και έχρισε φαβορί για τη διοργάνωση τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τη Ρεάλ και τη Φενέρμπαχτσε.

Η απουσία του είναι σημαντική και ο Αντρέα Τρινκιέρι θα προσπαθήσει να την καλύψει εκ των έσω.