Η Ζάλγκιρις επέκτεινε το συμβόλαιο με τον Τρινκιέρι έως το 2026

Αντρέα Τρινκιέρι

Η Ζάλγκιρις επέκτεινε το συμβόλαιο με τον Τρινκιέρι έως το 2026

Γιάννης Πάλλας 23:48 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 14.09.2024

Μέχρι το καλοκαίρι του 2026 θα βρίσκεται στον πάγκο της Ζάλγκιρις ο Αντρέα Τρινκιέρι

Την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέα Τρινκιέρι μέχρι το καλοκαίρι του 2026 αποφάσισε η διοίκηση της Ζάλγκιρις Κάουνας!

Μπορεί η λιθουανική ομάδα να έχασε το εγχώριο πρωτάθλημα και να κινήθηκε στα «ρηχά» στην Euroleague, ωστόσο υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη στη δουλειά του.

Ο πρόεδρος της Ζάλγκιρις, Παούλιους Γιανκούνας, επιβεβαίωσε την επέκταση του συμβολαίου του Αντρέα Τρινκιέρι μέχρι το 2026, με δηλώσεις του στο BasketNews.

«Ναι, το υπάρχον συμβόλαιο του Αντρέα επεκτάθηκε για ακόμα μία σεζόν και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί» απάντησε με ειλικρίνεια ο «ισχυρός άνδρας» της Λιθουανικής ομάδας.

Με αυτό τον τρόπο η Ζάλγκιρις περιβάλλει με απεριόριστη εμπιστοσύνη τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος θέλει τη φετινή σεζόν να βάλει ξανά την ομάδα στα playoffs της Euroleague ανακτώντας τα «ηνία» στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Και για να το πετύχει αυτό ποντάρει πολύ στον Τρινκιέρι, ο οποίος με την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας δεν έχει πλέον καμία πίεση και μπορεί να δουλέψει απερίσπαστος για να υλοποιηθούν οι προσδοκίες της ομάδας.