Ανατριχιαστικός Τρινκέρι για Έβανς: «Είμαι διαλυμένος… Μακάρι να του έδινα το γόνατό μου» (vid)

Ανατριχιαστικός Τρινκέρι για Έβανς: «Είμαι διαλυμένος… Μακάρι να του έδινα το γόνατό μου» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 21:51 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 29.05.2024

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Λιετκαμπέλις δεν ασχολήθηκε τόσο με το μέλλον του Λιθουανικού πρωταθλήματος, αλλά επικεντρώθηκε στον Κίναν Έβανς και τον τραυματισμό του.

Με το που είδε τον Κίναν Έβανς να πέφτει στο παρκέ και να τραυματίζεται, ο προπονητής του στην Ζαλγκίρις, Αντρέα Τρινκιέρι έτρεξε μονομιάς κατά πάνω του. Του έδωσε το χέρι και τον σήκωσε όρθιο.

Ακολούθως, συνέχισε να οργανώνει την ομάδα του Κάουνας στον ημιτελικό του λιθουανικού πρωταθλήματος κόντρα στη Λιετκαμπέλις και αφού ήρθε η νίκη (με 88-79) ο Ιταλός κόουτς είχε έναν βασικό λόγο για να μην είναι χαρούμενος.

Το γόνατο του ηγέτης της Ζαλγκίρις έχει σοβαρό πρόβλημα και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός δράσης για 6-8 μήνες«Είμαι... διαλυμένος ψυχικά γι’ αυτό που έγινε σε αυτό το υπέροχο πλάσμα. Δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να σας δείξω πως νοιώθω» είπε ο Τρινκιέρι.

Μάλιστα, αρκετά φορτισμένος δήλωσε πως «πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει στην ομάδα σαν να έχει γεννηθεί στη Λιθουανία, μέσα στον ποταμό Νέμαν από ψαράδες του Κάουνας! Αυτό που του έγινε με… σκοτώνει. Εύχομαι να μπορούσα να του δώσω το γόνατό μου», είπε και στη συνέχεια αποχώρησε κατηφής...

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κίναν Έβανς, ο οποίος έκανε μία σπουδαία σεζόν στην Euroleague με 17,6 πόντους μέσο όρο, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδας (ίσως η βασικότερη όλων) που τον διεκδικούν. Ο τραυματισμός του και το μεγάλο διάστημα της αποχής του όμως, δεν αποκλείεται να επηρεάσει την χρηματιστηριακή του αξία στην free agency.