Η Ζάλγκιρις βάζει σε προτεραιότητα την απόκτηση του Σμάιλαγκιτς από την Παρτίζαν

Η Ζάλγκιρις βάζει σε προτεραιότητα την απόκτηση του Σμάιλαγκιτς από την Παρτίζαν

Γιώργος Γαβριλάκης 11:25 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 23.06.2024

Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς έχει μείνει ελεύθερος από την Παρτίζαν, συζητάει το ενδεχόμενο παραμονής του στο Βελιγράδι, αλλά η Ζάλγκιρις προσπαθεί να τον πείσει να εγκατασταθεί στο Κάουνας.

Η Παρτίζαν έχει κάνει τις περισσότερες μεταγραφές μέχρι στιγμής: Τρεις στον αριθμό. Έχει ήδη πάρει τον πρώτο NBAer της μεταγραφικής περιόδου και γενικά πολλές αλλαγές συντελούνται στη σύνθεση της ομάδας του Βελιγραδίου.

Πρωτοκλασσάτοι παίκτες με συμβόλαιο, όπως οι Κέβιν Πάντερ και Ζακ ΛεΝτέι, έχουν ήδη αποδεσμευτεί, ενώ ο Άλεν Σμάιλαγκιτς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος για καιρό θεωρούνταν ως ένας παίκτης που πληροί τις αγωνιστικές απαιτήσει τους κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ετοιμάζει την τέταρτη μεταγραφή του ο Ομπράντοβιτς: Η Παρτίζαν θέλει τον Άιζακ Μπόνγκα (vid)
EUROLEAGUE

10:18 - 23.06.2024

Ετοιμάζει την τέταρτη μεταγραφή του ο Ομπράντοβιτς: Η Παρτίζαν θέλει τον Άιζακ Μπόνγκα (vid)

Σέρβικα δημοσιεύματα εστιάζουν το νέο ενδιαφέρον της Παρτίζαν στο πρόσωπο του Άιζακ Μπόνγκα. Ο πρωταθλητής κόσμου με την Γερμανία, είναι ελεύθερος από την Μπάγερν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον θέλει μαζί του στο Βελιγράδι.

Τώρα όμως, ένας πρώην προπονητής της Παρτίζαν, ο Αντρέα Τρινκιέρι, που παραμένει στον πάγκο της Ζάλγκιρις, έχει βάλει στο μάτι τον 24χρονο Σέρβο φόργουορντ/σέντερ και οι Λιθουανοί σκοπεύουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Βέβαια, ο παίκτης προς το παρόν περνάει χρόνο με την αγαπημένη του, που πριν από λίγες μέρες... ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

O Σμάιλαγκιτς, το καλοκαίρι του 2021 επέστρεψε στην πατρίδα του, το Βελιγράδι, μετά από τρία χρόνια περιήγησης στο ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και στην G-League, έπαιξε δύο χρόνια στην Euroleague με την Παρτίζαν και τη σεζόν 2023-24 κατέγραψε στη στατιστική του 5,5 πόντους και 2,2 ριμπάουντ.

Πέραν της Ζάλγκιρις και η Μπάγερν Μονάχου ασχολείται με την περίπτωσή του, αλλά οι Βαυβαροί έχουν άλλον έναν ψηλό στη λίστα τους και αν ο Όσκαρ Ντα Σίλβα, αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα, θα κινηθούν προς τη δική του κατεύθυνση.