Από την Ζαλγκίρις στην Κίνα ο Έντμοντ Σάμνερ

Έντμοντ Σάμερ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Από την Ζαλγκίρις στην Κίνα ο Έντμοντ Σάμνερ

Ευτυχία Οικονομίδου 19:24 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 23.08.2024

Μετά το NBA και την EuroLeague ο Έντμοντ Σάμνερ αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη και να ταξιδέψει στην Κίνα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μετά από έναν χρόνο στη Ζάλγκιρις ο Έντμοντ Σάμνερ πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ευρώπη και να ταξιδέψει στην Κίνα για λογαριασμό της Σίτσουαν Μπλου Γουέιλς.

Ο 28χρονος γκαρντ μετά από την πορεία του στο NBA για λογαριασμό των Ιντιάνα Πέισερς και των Μπρούκλιν Νετς έκανε το επόμενο βήμα στην Ευρώπη για τις ανάγκες της λιθουανικής Ζαλγκίρις. Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο κορυφαίος άσος μέτρησε 6,9 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον ο Σάμνερ θα δοκιμάσει την τύχη του στην CBA και στο κινεζικό πρωτάθλημα για τους Σίτσουαν Μπλου Γουέιλς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!