Ο Σμαϊλάγκις αποκάλυψε τη συνομιλία με τον Τρινκιέρι πριν υπογράψει στη Ζάλγκιρις

Ο Σμαϊλάγκις αποκάλυψε τη συνομιλία με τον Τρινκιέρι πριν υπογράψει στη Ζάλγκιρις

Γιάννης Πάλλας 18:39 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 27.08.2024

Ο Άλεν Σμαϊλάγκις μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του με τη Ζάλγκιρις και το τι είπε τηλεφωνικά με τον Αντρέα Τρινκιέρι

Έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ζάλγκιρις είναι ο Άλεν Σμαϊλάγκις, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο κανάλι της λιθουανικής ομάδας.

Ο Σέρβος φόργουορντ έχει ήδη γνωρίσει τους συμπαίκτες του και ότι είναι χαρούμενος που θα δουλέψει για τον προπονητή Αντρέα Τρινκιέρι.

«Αισθάνομαι υπέροχα», δήλωσε ο Άλεν Σμαϊλάγκις στο Zalgiris TV. «Γνώρισα τα άλλα παιδιά, γνώρισα τον προπονητή. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, ειδικά επειδή μιλάει τη γλώσσα μου. Έτσι, μπορούμε να μιλήσουμε λίγο καλύτερα και να καταλάβω όλα όσα λέει».

Όταν ρωτήθηκε για το βασικό του κίνητρο για να πάει στη Ζάλγκιρις, ο Σμαϊλάγκις εστίασε σε δυο πράγματα.

«Επειδή άκουσα ότι το Κάουνας είναι μια πόλη που λατρεύει το μπάσκετ. Όλοι αγαπούν το μπάσκετ εδώ. Ο σύλλογος είναι εξαιρετικός για την ανάπτυξη παικτών για να τους κάνει καλύτερους. Νομίζω ότι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στην κορυφή».

Στη συνέχεια, ο 24χρονος φόργουορντ αποκάλυψε μια αστεία συνομιλία με τον προπονητή του Αντρέα Τρινκιέρι πριν πάρει την τελική απόφαση να ενταχθεί στη Ζάλγκιρις.

«Για να είμαι ειλικρινής, λίγες μέρες πριν τον γάμο μου, μίλησα με τον Τρινκιέρι. Οι πρώτες λέξεις που είπε ήταν: "Ευτυχισμένη γυναίκα, ευτυχισμένη ζωή!". Η γυναίκα μου είπε τότε "Υπέγραψε με τη Ζάλγκιρις ό,τι κι αν γίνει!". Ήταν αστείο», παραδέχτηκε ο Άλεν Σμαϊλάγκιτς.

Και συμπλήρωσε: «Μιλήσαμε αρκετά με τον κόουτς, μου είπε τι περιμένει από μένα, τι δεν θέλει από εμένα. Όλα όσα είπε μου φάνηκαν υπέροχα. Αυτό ήταν που με έκανε να υπογράψω με τη Ζαλγκίρις».

Ο Σέρβος φόργουορντ αποκάλυψε επίσης ότι μίλησε με τον πρώην γκαρντ της Ζάλγκιρις, Βασίλιε Μίτσιτς .

Ολυμπιακός: 6.098 οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας - Την Πέμπτη (29/8) η διάθεση σε νέους κατόχους
EUROLEAGUE

17:29 - 27.08.2024

Ολυμπιακός: 6.098 οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας - Την Πέμπτη (29/8) η διάθεση σε νέους κατόχους

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως από τους 7000 περσινούς κατόχους, οι 6098 ανανέωσαν για ακόμα μια χρονιά τα εισιτήρια διαρκείας, με την ΚΑΕ να βγάζει σε κυκλοφορία 902 κάρτες προς νέους κατόχους.

«Είπε ότι είναι μια εξαιρετική πόλη για να παίξεις μπάσκετ και να επικεντρωθείς εκεί για να γίνεσαι καλύτερος κάθε ημέρα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!