Ζήτησε να αποχωρήσει από την Ζαλγκίρις ο Ουάλας - Σκέφτεται ακόμα και να αποσυρθεί

Ταϊρόν Ουάλας

i

© INTIME

Ζήτησε να αποχωρήσει από την Ζαλγκίρις ο Ουάλας - Σκέφτεται ακόμα και να αποσυρθεί

Μιχάλης Καλογήρου 11:06 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 18.10.2024

Τελειώνει άδοξα από την Ζαλγκίρις ο Ταϊρόν Ουάλας με τον 30χρονο γκαρντ να ζητά να αποχωρήσει από την Λιθουανική ομάδα

Μία μέρα μετά την τεράστια ανατροπή επί της Αρμάνι Μιλάνο, υπάρχουν εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ζαλγκίρις με τον 30χρονο γκαρντ Ταϊρόν Ουάλας να ζητά να αποδεσμευτεί από τον σύλλογο. Ο Ουάλας δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι στο Μιλάνο και σύμφωνα με Λιθουανικά δημοσιεύματα, ζήτησε ο ίδιος να λυθεί το συμβόλαιό του για προσωπικούς λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Το απίθανο «comeback» της Ζαλγκίρις από το -27 ήταν το 2ο μεγαλύτερο στην ιστορία της Euroleague
EUROLEAGUE

09:49 - 18.10.2024

Το απίθανο «comeback» της Ζαλγκίρις από το -27 ήταν το 2ο μεγαλύτερο στην ιστορία της Euroleague

Με την νίκη της επί της Αρμάνι Μιλάνο και την επιστροφή από το -27, η Ζαλγκίρις Κάουνας καθιερώθηκε στην 2η θέση στην λίστα με τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της Euroleague.

Ο Ουάλας ήρθε το φετινό καλοκαίρι στην Ζαλγκίρις μετά από μια εξαιρετική σεζόν στο Eurocup με την φανέλα της Τούρκ Τέλεκομ. Ο Αμερικανός ήταν ο 3ος σκόρερ στο περσινό Eurocup με 16.9 πόντους μ.ο. πίσω από τον Σόρτς και τον επίσης παίκτη της Ζαλγκίρις, Ντεϊβίντας Σιρβίντις.

Με βάση το ρεπορτάζ, ο Ουάλας αναμένεται να επιστέψει άμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμα και να αποσυρθεί από τα παρκέ το προσεχές διάστημα. Ο 30χρονος έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της Ζαλγκίρις, λόγω ενός τραυματισμού στην γάμπα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μέχρι τώρα στην σεζόν ο Oυάλας, αγωνίστηκε σε δύο αγώνες στην Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο από 4 πόντους με 11:10 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Λιθουανικό πρωτάθλημα μέτρησε 12,7 πόντους με 2 ασίστ.

Η Ζαλγκίρις πλέον θα στραφεί στην αγορά ελεύθερων (κυρίως από το NBA), για λύσεις στην περιφερειακή της γραμμή, με τον Αντρέα Τρινκέρι να καλείται να βρει γρήγορα τον αντικαταστάτη του Ουάλας.